Újabb fordulat: költségvetési csalás miatt bejelentést tettek a NAV-nál a Soros-féle guruló dollárok kapcsán

2024. február 03. 08:42

Ismeretlen elkövető ellen.

2024. február 03. 08:42
null

Ismeretlen elkövető ellen tett bejelentést a Nemzeti Adó és Vámhivatalnál Tényi István, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntett gyanúja miatt, miután az Action for Democracy vezetése bevallotta: Soros György adta a dollármilliókat a magyar baloldalnak.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint arról beszámoltunk: az Action for Democracyhoz köthető személyek ismerik el nemrég közzétett videókon, hogy Soros György finanszírozhatta többek között a magyarországi baloldal választási kampányát.  Az X felületén megjelent, és rohamosan terjedő felvételeken olyan a spekulánshoz közel álló  személyek mesélnek gyanútlanul, mint Kati Marton, Wesley Clark tábornok vagy éppen Korányi Dávid, az Action for Democracy igazgatója, aki korábban Karácsony Gergely  Városdiplomáciai főtanácsadója volt. 

Ezt is ajánljuk a témában

Erről részletesebben ide kattintva olvashat.

Nyitókép: Fabrice Coffrini / AFP

 

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 05. 11:40
A Polt-kutyák mindent bedobtak…hiába… A Párt összes ökle akcióban…hiába…. 😂😂😂😂😂😂😂😂
Namond
2024. február 04. 10:32
Az A-Híd zrt nem kérdezte meg rogánt, a korrupció főparancsnokát, hogy kivel szabad szerződést kötnie? És ezek miatt a szerződések miatt maszatolnak, a semmit habosítva, a NOS propagandisták az ellenzéki oldalon?
alexandrosz-2
2024. február 03. 14:00
Polt alszik. Pintér is. A moszados titkosszolgák is vakok. Évek óta. Picsányi büntetlenül mos 4,5 milliárt forintnyi cia pénzt. Ti meg nernykik gecik ezt zabáljatok kétpofára.
atti64
2024. február 03. 12:02
soros=szaros
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!