Tovább dagad a zuglói korrupciós botrány: újabb gyanúsított került elő

2024. február 13. 20:51

Mint ismert: az érintettek között van Tóth Csaba egykori szocialista országgyűlési képviselő, illetve Horváth Csaba, Zugló MSZP-s polgármestere is.

2024. február 13. 20:51
null

Újabb gyanúsítottat hallgatott ki a zuglói parkolási botrányban a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) – tudta meg a Magyar Nemzet.

Az érintettek között van Tóth Csaba egykori szocialista országgyűlési képviselő, illetve Horváth Csaba, Zugló MSZP-s polgármestere is.

Érdekesség, hogy utóbbiról Karácsony Gergely főpolgármester – még a 2019-es önkormányzati választások előtt – azt mondta: szerinte Horváth Csabának legalább annyi esze van, hogy tudja mi az, amiért börtönbe lehet menni.

A korrupciós ügy gyanúsítottjainak száma az említett kihallgatással immár öt főre bővült, vagyis immár öt gyanúsítottja van a befolyással üzérkedés, vesztegetés és más bűncselekmények miatt a Központi Nyomozó Főügyészségen zajló, a zuglói fizetős parkolási rendszerrel kapcsolatos visszaélések miatt indult nyomozásnak – derült ki a KNYF Magyar Nemzetnek adott válaszából. A lap teljes cikkét a témában ide kattintva olvashatja.

Nyitókép: Facebook/Budapesti Fidesz

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2024. február 14. 06:19 Szerkesztve
Most már nem az, hogy bezzegrománia, de a DNA már rég előzetesbe vágta volna a zuglói maffiát, a mikroadománygyűjtőket, csehkatkát...Aztán, ha évek múlva jönne a rehab, úgy is megérte. Polt Péter, ébresztő!
hidegenhagy
2024. február 14. 00:18
A sok liberálfasiszta moslékrajongó valamiért nem akar itt hozzászólni az eseményhez. Vajon miért lapítanak?
Ekrü
2024. február 13. 23:50
Mikor is mondanak ezek le? Mondjuk Fegyőr már kezdheti is holnap reggel....
Zsolt75
2024. február 13. 23:00
Újhelyinek bírósági ítélete van arról, hogy hálapénzt kapott a szeviéptől, aztán havi milliókért vigyorog az ep- ben. Menjen mindenki a kurvannyába .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!