Budapesti Fidesz: Tovább dagad a Zuglóból indult korrupciós botrány

2022. március 02. 10:54

A fővárosi szervezete a Facebook-oldalán kérdezi Karácsony Gergelytől, hogy mi ment Zuglóban a polgármestersége alatt és mi megy a fővárosban.

2022. március 02. 10:54
null

„Karácsony Gergely ebben is tévedett?” – teszi fel a kérdést a budapesti Fidesz a Facebook-oldalán. A párt fővárosi szervezete emlékeztet arra, hogy a főpolgármester még a 2019-es önkormányzati választások előtt azt mondta Horváth Csabáról, hogy szerinte neki legalább annyi esze van, hogy tudja mi az, amiért börtönbe lehet menni.

„A mostanra már nyilvánvaló karácsonyi cinizmus és álszentség mellett joggal kérdezhetjük, mi ment Zuglóban a polgármestersége alatt? És mi megy a fővárosban? A Városháza botrányt szőnyeg alá söprő baloldali többségnek még mi van a számláján?” – fogalmaz meg további kérdéseket a budapesti Fidesz.

(Fotó: Facebook/Budapesti Fidesz)

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. március 02. 13:49
dagad dgad, kattan kattan, itt is ott is, mindenhol...
zuriktodor
2022. március 02. 13:27
Nyomorult kesztyűbáb. Az a helyzet, hogy amit annak idején Várnai László mondott a zuglói ügyekről, az mind igaz.
nyugalom
2022. március 02. 13:03
Ki is írta alá a szerződeseket? Nemsokara kiderül, mennyit kapott a penzekből hugyosgeli!
szárma
2022. március 02. 12:53
Ki volt a főnök a zuglói parkírozás organizálásánál? KariGeri szerepét vizsgálják-e már?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!