Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia

Szivárványhívők álköntösben – politikai abúzus balról, a gyerekek ellen (sokadik rész)

2024. február 15. 13:27

Az ész megáll: megint az történik, mint évek óta mindig, vagyis a baloldali politikacsinálást a pártoktól a médiájuk és az influenszereik veszik át.

2024. február 15. 13:27
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Vendégszerző

„Köszönjük szépen mindenkinek, aki támogat, de (…) semmilyen politikai párt, semmilyen politikai mozgolódást nem szeretnénk, hogyha idézőjelben megpróbálna ebből a tortából egy szeletet is kivenni, mert ez a torta kizárólag a gyerekeké” – mondta Osváth Zsolt baloldali videós megmondóember, 

Márki-Zay Péter korábbi rajongója kedden este az ATV műsorában. Ugyanezek az alakok nemrégiben minden létező eszközzel ágáltak a gyermekvédelmi törvény ellen. 

Most péntekre Infuenszer-Majdant hirdettek azok, akik korábban így beszéltek a gyerekekkel szemben elkövetett bűnökről:

 „Mit mondasz, ki döntse el, hogy melyik 15 éves k*rhat egy 40 évessel? Nyilván a 15 évesnek kell eldöntenie, vagy akkor a szülei döntsék el helyette…”

Farsang van: a szivárványhívők most felmásznak a színpadra, hogy tegnapi gúnyájukat levetve ájult pofával a gyerekekért ájtatoskodjanak.
Az ész megáll: megint az történik, mint évek óta mindig, vagyis a baloldali politikacsinálást a pártoktól a médiájuk és az influenszereik veszik át. Most éppen a gyermekekért kezdtek aggódni azok a lidércek, akik kártékony ellenkampánnyal akadályozták a jobboldal gyermekvédelmi törekvéseit.

Ezt is ajánljuk a témában

LMBTQIA+-fanatikus influenszerek aggodalmaskodnak a gyerekekért

Rögzítsük: Magyarországon a gyermek szent és sérthetetlen. Politikai hasznot húzni a kiszolgáltatottságukból, vagy tort ülni sebzett gyerekek felett pedig egyenesen bűn. Utóbbira számtalan példát tudunk hozni, ha tetszik, ha nem, a magyarországi baloldalról. Most a korábban az LMBTQIA-fanatizmusért rajongó baloldaliak azok, akik megpróbálják kioktatni a jobboldali közösséget a gyermekvédelemből, ők, akik sosem tekintettek egyetértési pontként a következőre: a gyermekeket minden rendelkezésre álló jogi és politikai eszközzel védeni kell.

Nem hiszik?

Vegyük sorba az utóbbi évek legbotrányosabb tetteit és nyilatkozatait!

Amikor 2021 májusában a Fidesz-KDNP frakciója benyújtotta „A pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, valamint a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról” szóló törvényjavaslatot, a ma hőbörgő álgyermekvédői is térfelet választottak, de nem a kiskorúak oldalára álltak.

Márki-Zay szerint a gyermekvédelem „ostoba” és „uszítás”

A baloldal akkori közös miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter a gyermekvédelmi törekvéseket „ostoba” és „uszító” szavakkal jellemezte, ugyanő  többször is kijelentette: „ez teljesen fölösleges népszavazás, és nem is szabad részt venni rajta.” Képes volt azt is mondani, hogy „személy szerint aberráltnak és kimondottan tahóságnak tartom azt, hogy beleírták azt [az Alaptörvénybe], hogy az apa férfi, az anya nő.”

Ezt is ajánljuk a témában

Donáth: a gyermekvédelem figyelemelterelés

Donáth Anna szintén azon az állásponton volt, hogy a gyermekek védelme indokolatlan. A Momentum jelenlegi elnöke így foglalta össze az ellenzéki összefogás álláspontját: „Nincs vita a hat párt között abban, hogy a homofób népszavazás bevonása a választás napjára figyelemelterelés és dezinformáció.” Párttársa, Cseh Katalin nemes egyszerűséggel „agyzsibbasztó butaságnak” nevezte a gyermekek védelmét.

Kapcsolódó vélemény

Donáth Anna

Szabad Európa

Idézőjel

Technikai részletkérdés, hogy bojkottra vagy érvénytelen szavazásra szólítsuk-e fel az embereket a homofób témában. Interjú.

A momentumos Orosz: a gyermekvédelem „gyalázat”

A Momentumos sorból Orosz Anna sem lógott ki: „Én mindenkinek azt javasolnám, hogy szavazzon érvénytelenül. Gyalázat az egész.” A szivárványos-ellenzéki tempó akkor sem változott, amikor az Országgyűlés elfogadta a Gyermekvédelmi törvényt.

„Egyből el fogjuk törölni ezt a borzasztó törvényt”

Sorra érkeztek a kétharmados törvényeket feles többséggel módosító radikális baloldal fenyegetőzései: „Egyből el fogjuk törölni ezt a borzasztó törvényt”; „a többséget szerző – jelenlegi ellenzék – mindent meg fog tenni, hogy visszavonja ezt a törvényt”; „Egész Európa és az egész világ elborzadva figyeli a pedofilellenesnek csúfolt, valójában homofóbtörvény hatályba lépését”.

Ezek az idézetek Márki-Zaytól, Donáth-Cseh-Orosz trimuvirátustól és Dobrev Klárától származnak. De hasonlókat mondott Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter és a teljes magyarországi baloldal is.

Miért érdekes ez?

Mert az utóbbi napokban a szivárványszínű Budapest Pride kommandósai új maskarában tombolnak. Gúnyát cseréltek, és azt igyekeznek elhitetni mindenkivel, hogy pártpolitikától függetlenül, influenszer közszereplőként semmi közük a fent említett szereplőkhöz, nem mellesleg ők mindig is a gyermekekért aggódók táborát erősítették. Ebbe a körbe csatlakozott Bányai Judit (Nemakarokbeleszólni, Jólvanezígy, Fókuszcsoport), Baukó Attila (Azahriah), Fancsikai Eszter (Nemakarokbeleszólni) Gulyás Márton (Partizán), Nagy Ádám (Jólvanezígy, Fókuszcsoport), Pottyondy Edina, Osváth Zsolt (Zshowtime), Szabó Márton (Jólvanezígy), Tapasztó Orsi (Nemakarokbeleszólni).
Valóban a magyarországi baloldaltól függetlenek lennének ezek a gyerekekért aggodalmaskodó, korábban talpig szivárványosba öltözött influenszerek?
Egyáltalán nem.

Ezt is ajánljuk a témában

Influenszerek a baloldal zsoldjában

Pottyondy Edina ex-Momentumos politikus, nemrégiben a momentumos Donáth Anna politikai tanácsadója volt, és manapság is olyan videókat gyárt, amiket méltán nevezhetünk a momentumosok sorvezetőjének. 

Osváth Zsolt tündérmeséjét a függetlenségről magyarázni sem kell: a 2022-es választás előtt körbeudvarolta az összes ellenzéki miniszterelnök-jelöltet, készített közös adást Gyurcsány Ferenccel, Karácsony Gergely főpolgármesterrel, bukott miniszterelnök-jelölttel, a most már elítélt Fekete-Győr Andrással, Jakab Péterrel, Dobrev Klára árnyékminiszterelnökkel, valamint rajongója volt Márki-Zay Péternek is.

Emellett Osváth sosem palástolta a Gyermekvédelmi törvénnyel szembeni gyűlöletét. A 2022-es választásokról így nyilatkozott: „Most vasárnap ikszelnünk kell, két helyre is. Az egyik ez a gyermekvédelmi népszavazás, amin egyetlen egy elfogadható módja van, hiszen nem lehet komolyan venni (…) Részemről az egyetlen elfogadható dolog, az az, hogy érvénytelenül szavazunk.”

Gyerekekért aggodalmaskodó influenszer: Mit mondasz, ki döntse el, hogy melyik 15 éves k*rhat egy 40 évessel?”

Bányai Judit és Szabó Márton is kiválóan élnek az általuk oly mélységesen gyűlölt Orbán-kormányok alatt, a baloldali tartalomkészítők szabadidejükben lelkes szekértolói a gyermekvédelmet jelentéktelennek tartó dollárpolitikusoknak. Szabó ráadásul nem köntörfalaz a kiskorúak védelméről, mert az alábbiakat a saját szájával mondta el: „Mit mondasz, ki döntse el, hogy melyik 15 éves k*rhat egy 40 évessel? Nyilván a 15 évesnek kell eldöntenie, vagy akkor a szülei döntsék el helyette…”

A partizános Gulyásnak sem tetszett a gyermekvédelmi törvény és a népszavazás

Gulyás Márton, aki szintén felkéredzkedett a színpadra, nos, ő sem az a kifejezetten független típus. A gyermekvédelmi törvényt ezer és egy alkalommal minősítette, egyszer így: „Miért bojkottálja az ellenzék a putyini homofób törvényről szóló végszavazást? Röviden: mert morálisan ez a helyes, politikailag ez a racionális döntés.” A Partizán elfogultsága sem kérdéses. Tudható, hogy a baloldal amerikai kampánytámogatásában érintett amerikai szervezet a Partizánt is kisegítette. A csatorna a választási roadshowjához szükséges 98 ezer dollárt (35 millió forint) a National Endowment for Democracytól kapta, a könyvelésüket pedig ugyanaz végzi, aki a DatAdat-ügyben is érintett.

Baukó Attila Azahriah sem az az ember, aki erkölcsi magaslatokról bírálhatna bárkit is a színpadon állva.

Ezt is ajánljuk a témában

Gusztus dolga: Azariah-ot a toi-toi mögött elégítette ki a rajongója

Ő az, aki a szolnoki palacsintafesztiválon egy rajongójával keveredett egy gyors légyottba, amiről így emlékezett meg: „Kettő lány is bejött, levarrtak meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a toi-toi vécé mögé. Szerintem ez nekem alapvetően nem nagy gond, ezzel nekem nincsen problémám”.

A zenész a botrányt megúszta, pedig koncertekre nem csak nagykorú lányok járnak – nem mintha a felnőttkor felmentené őket a helyzet alól – hanem kiskorúak is. Egyelőre nem tudjuk, hogy a sztárallűrökkel jócskán megáldott Azariah ellen tudna-e állni egy olyan csábításnak, amely a popsztárokat minden koncertjükön megtalálja, merthogy Azahriah D. Tóth Krisztának azt mondta, úgy vált tényezővé a közéletben, hogy „a terv szerint halad minden, mert nekem ez nagy cél volt”, hiszen „ez egy olyan hatalom, hogy ezzel adott esetben jól lehet szórakozni is, játszani”, mert „végül a saját gödrükbe ásnak bele és lesz egy társadalmi célú tükröződése ennek a dolognak”.

Ugye nem akarjuk, hogy Azahriah ismeretlen korú lányokkal elkövetett toi-toi kalandjai váljanak „társadalmi célú tükröződéssé”? Hogy gyermekvédelem ellen uszító baloldali influenszerek mutassanak nekünk utat erkölcs és gyermekvédelem ügyében?

Nyitókép: Pottyondy Edina Facebook-oldala


 

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. március 04. 20:38 Szerkesztve
2024 március 04
2024. február 17. 20:57 Szerkesztve
Soha, semelyik párt és kormány nem tett annyit a gyerekekért, a gyermekvédelemért, a családokért és az ifjúságért mint a Fidesz és az Orbán kormányok! Egyetérteni a hatalommal nem birkaság! Azért kerültek hatalomra, mert sokan egyetértettünk velük! Ilyen a demokrácia!
o1gtolvaj-2
2024. február 16. 16:43
Alapjogokért Központ= Pedofil Kozpont
lordzoltanus
2024. február 16. 12:49
Milyen jó nézni hogy retteg a Fidesz attól hogy pár a fiatalok szemében híres ember összegyűl és elmondja a véleményét. Amihez amugyan joga van. Nagyon szép orosz módszer azzal vádolni az ellenséget amit mi is csinálunk. Lerohanjuk Ukrajnát, óvodákat lövünk szarrá, megerőszakolunk és ölünk mindenkit aki az utunkba esik aztán jön a duma: a nyugat csak a nyugat ők kezdték az egészet ám. Most kirobban egy ügy és persze hogy a másik a pedo meg a buzi meg minden is. Mindenkinek joga van tüntetni és elmondani a véleményét de jó látni ha a Fidesz média ugrik valamire akkor ott érzékeny pontot ért valami.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!