Szemtanúkat keres a rendőrség, miután egy ukrán származású férfi zaklatott egy fiatal lányt

2024. február 12. 09:56

„Várjuk azok jelentkezését is, akik 2024. február 4-én 16 óra körül szemtanúi voltak a kerepesi HÉV-megállóban történt eseménynek!” – írták.

2024. február 12. 09:56

A Mandiner vasárnap beszámolt róla, hogy a sajátos rendfenntartó akcióiról ismert kerepesi polgármester, Gyuricza László egy felhívást tett közzé a közösségi oldalán, amelyben egy a városban történt bűncselekményről osztott meg részleteket a követőivel.

Tisztelt Lakosság! A legendák elkerülése érdekében tájékoztatom Önöket: Egy ukrán származású férfi zaklatott egy fiatal lányt a kerepesi HÉV-megállóban”

– írta Gyuricza.

Lapunk kedden számolt be arról, hogy megszólalt annak a lánynak az apja, akit egy ukrán férfi zaklatott a kerepesi HÉV-megállóban, akivel utána ő dulakodásba keveredett és torokmagasságában megvágta. A megtámadott lány nagyon megijedt, amikor három férfi vette körbe és egyikük simogatni kezdte.

Állítása szerint szexuálisan zaklatták, ezért az apjától kért segítséget, aki az állomáson kérte számon az egyik zaklatót.

Dulakodtak, majd az apa egy sniccerrel megvágta a férfi nyakát. A rendőrök az apát őrizetbe vették – majd később kiengedték –, a zaklatással gyanúsított férfi azonban szabadlábon van.

A történtek és az előzmények körülményeinek teljes körű tisztázása érdekében szükség van azok felkutatására, akik 2024. február 4-én a 15 óra 38 perckor Budapest-Örs vezér térről induló, és Mogyoródig közlekedő HÉV szerelvény utolsó kocsijában utaztak, és tanúi voltak az ott történteknek – írja a Police.hu.

Várjuk azok jelentkezését is, akik 2024. február 4-én 16 óra körül szemtanúi voltak a kerepesi HÉV megállóban történt eseménynek!”

– közölte a rendőrség.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: Paul Bradbury / Getty Images

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uztu
2024. február 12. 13:44
Tenném fel a kérdést: MIAFASZÉRTVANNAKITRUKRÁNOK??!?!?!??
faramuci
2024. február 12. 11:42
Mire a bíróság elé kerül,így szól a cikk : "egy fiatal lány zaklatott egy ukrán származású férfit..."
Ben Jeremiah
2024. február 12. 11:18
Mondjuk, a rendőrök is megérik a pénzüket. Ja, nem. A fater HÍVTA a rendőröket, és azért keveredett "dulakodásba", mert a fiatalok nem akarták megvárni a rendőröket. A rendőrök meg rögtön elvitték az apát, a fiataloknak meg azóta bottal üthetik a nyomát.
B_kanya
2024. február 12. 10:19
Upuaut 2024. február 12. 10:01 "Ezt nevezik gyorsaságnak." Lehet a sértett csak mostanában tett bejelentést, hogy az "ukrán fiatalok" eljárás alá kerültek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!