Három Ukrájnából ideszakadt patkány zaklatott egy fiatal nőt a HÉV-en

2024. február 06. 10:47

A megállóban az apa várta a lányát, ahol összetűzésbe keveredett a három Ukrajnából ideszakadt patkánnyal, és megvágta az egyiket.

2024. február 06. 10:47
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Három Ukrájnából ideszakadt patkány zaklatott egy fiatal nőt a HÉV-en. Cigánykurvázták, fenyegették, fogdosták. A nő végig zokogta az utat, és felhívta édesapját, hogy segítsen. A megállóban az apa várta a lányát, ahol összetűzésbe keveredett a három Ukrajnából ideszakadt patkánnyal, és megvágta az egyiket.

Nincs apa a földön, aki ne ezt tette volna. Ezt azért szögezzük le. Most az apa letartóztatásban van, a három patkány szabadlábon.
Érti ezt valaki? Mert ezt nem lehet megérteni...”

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: Paul Bradbury / Getty Images

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abcd2k
2024. február 07. 16:42
Bayernak el kellene már magyarázni, ha be van baszva ne firkáljon marhaságokat, mert lesz , aki komolyan veszi. Amit itt művelt, az egy teljesen indokolatlan, de annál veszélyesebb hangulatkeltés, uszítás.
lauderstenonis-2
2024. február 07. 16:09
Zsóti, szerinted kik azok az Ukrajnából ideszakadt patkányok, akik magyarul tudnak zaklatni egy cigánylányt, és utána a cigánylány apjával is szóváltásba keverednek? Ugyan milyen nemzetiségű lehet az a "három Ukrajnából ideszakadt patkány", ha ilyen jól tudnak magyarul?
akkor ki
2024. február 07. 09:35
Mocskos gyurcsány! Miatta van!
grammar-nazi
2024. február 07. 07:53
Inkább "végigzokogta", te hülye segg, szívesen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!