„Szó szót követett, és megvágtam a nyakát”– mondta a férfi, akinek a lányát egy ukrán férfi zaklatta a HÉV-en

2024. február 06. 22:01

Az apa nem sajnálja, amit tett, és újra megtenné, ha a gyerekét meg kellene védenie – mondta el az RTL-nek.

2024. február 06. 22:01

Megszólalt annak a lánynak az apja, akit egy ukrán férfi zaklatott a kerepesi HÉV-megállóban, akivel utána ő dulakodásba keveredett és torokmagasságában megvágta. Ahogy korábban megírtuk, a megtámadott lány nagyon megijedt, amikor három férfi vette körbe és egyikük simogatni kezdte. Állítása szerint szexuálisan zaklatták, ezért az apjától kért segítséget, aki az állomáson kérte számon az egyik zaklatót. Dulakodtak, majd az apa egy sniccerrel megvágta a férfi nyakát. A rendőrök az apát őrizetbe vették – majd később kiengedték –, a zaklatással gyanúsított férfi szabadlábon van.

A lány apja most az RTL Híradónak nyilatkozott: „Szó szót követett, és megvágtam a nyakát. Nyilván önvédelem is volt, de nagyrészt azért, hogy ne tudjon a lányom után menni és követni” – mondta az apa.

Ezt is ajánljuk a témában

Az apa azt mondta, nem sajnálja, amit tett, újra megvédené a gyerekét, ha kell. A férfitt vasárnap őrizetbe vették, de másnap elengedték. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt indított ellene eljárást, de a rendőrség garázdaság miatt is nyomoz.

Borbély Zoltán ügyvéd szerint, ha az ismeretlen támadók kezdeményezik a tettlegességet az apával szemben is, akkor elméletig a jogos védelem felmerülhet, akár a saját védelmében is, akár a lánya védelmében is.

Nyitókép: rtl.hu

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. február 07. 16:56
Nem elég , hogy befogadjuk őket, sőt átmeneti állomás is vagyunk, de munkát, ételt és fedelet is kapnak és a kormány ellen lázítanak! Menjenek a francba vagy haza vagy akárhová. Már mindenhol utálják őket!
faramuci
2024. február 07. 09:54
Aput majd jól elítélik,a hoholok meg Mária valagrenddel kitüntetve távoznak a "független" bíróságról....
ubulka57-2
2024. február 07. 08:12
Mivel vágta meg a torkát? Késsel, vagy borotvával? Mit csinált közben a másik két ukrán?
Hekimeki
2024. február 07. 07:52
Ki kell toloncolni MINDEN UN.MENEKÜLTET VISSZA A GECIBE OTT A LÖVÉSZÁROKBA LEHET VERGŐDNI BAZMEG!!!!!!!!!!! 😡😡😡😡😡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!