Novák Katalint azzal mocskolják, hogy kegyelmet adott egy pedofil bűntársának, mentegeti a pedofíliát

2024. február 06. 17:38

Lehet az államfőt kárhoztatni, de pedofilmosdatónak nevezni vagy az elkövetőt pedofil bűntársának nevezni nem lehet.

2024. február 06. 17:38
Sebes Gábor
Sebes Gábor
Facebook

„Novák Katalint azzal mocskolják, hogy kegyelmet adott egy pedofil bűntársának, mentegeti a pedofíliát. Ezzel szemben tény, hogy az igazgatóhelyettes, abban a hiszemben, hogy az igazgató nem követte el, amivel a gyerekek megvádolták, az egyik gyereket a vallomása megváltoztatására próbálta rávenni. Ezért ült már másfél évet, mire Novák kiengedte. /Módosítás: a háziőrizetből, mert addigra már a bíró kiengedte a börtönből!/ Lehet ezért kárhoztatni, de pedofilmosdatónak nevezni vagy az elkövetőt pedofil bűntársának nevezni nem lehet.
Füssy Angéla, a Pesti Srácok riportere nagyon alaposan utánajárt az ügynek.”
 

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Kapcsolódó vélemény

undefined

Petri Lukács Ádám

Vendégszerző

Idézőjel

Az, hogy kegyelmet gyakoroltak Göncz Árpádtól a mai elnökig sokan (bár nem sokszor), nem jelenti azt, hogy akár egyetlen esetben is azonosultak azzal, akinek kegyelmet adtak.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 09. 22:35
Hiába a kesmás kommandó…ez a mocsok védhetetlen! 🤮🤮🤮
szigfrid
2024. február 09. 17:15
Ez rosszul öregedett...
vanced
2024. február 08. 10:02
Így már teljesen megnyugodtam. Az illető nem pedofil, így az elnöki kegyelemnek hála újra végezheti lelkiismeretes és áldásos munkáját iskolapszichológusként is akár, hiszen még az erkölcsi bizonyitványát is tisztára mosták. Minden szülő azt szeretné, hogy ilyen rendes és makulátlan emberek foglalkozzanak az iskolákban, óvodákban a gyerekeikkel. Köszönjük Novák Katalin köztársasági elnök asszonynak!
kokrowatz-0
2024. február 07. 17:03
9 hónap háziőrizetből kiengedni valakit: luxuskegyelem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!