A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Nem nő, és egész életében nem csinált semmi olyat, amire büszke lehetne – máris nekiesett a köztársaságielnök-jelöltnek a balos politológus

2024. február 25. 06:25

„Egy szó, mint száz, úgy szürke, ahogy kell, ennél szürkébb már nem is lehetne” – jelentette ki Szentpéteri Nagy Richard.

2024. február 25. 06:25

A Mandiner csütörtökön számolt be róla, hogy Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság elnökét jelöli a Fidesz-KDNP Novák Katalin köztársasági elnök helyére. Amennyiben a parlament kétharmados többséggel támogatja a kormánypártok jelöltjét, úgy a jelenleg az Alkotmánybíróság elnöki posztját ellátó jogász költözhet a Sándor-palotába.

A Hírklikk Szentpéteri Nagy Richardot kérdezte meg arról, hogy milyen lesz majd az új köztársasági elnök. „Sulyok Tamás kinevezésében is csak az volt a szempont, hogy legyen jó Orbán Viktornak, miután ugyanis az egész rendszer úgy van kitalálva, hogy őt védje, így a köztársasági elnök kiválasztásában is ez a legfontosabb szempont” – vélekedett a politológus.

Sulyokkal a legkisebb kockázatot vállalja Orbán, hiszen ő nem egy különös karakter, nem nő, nem fiatal, egész életében nem csinált olyat, amire olyan nagyon büszke lehetne,

amiért fel lehetne rá nézni, ami különössé tenné a személyét. Ugyanakkor olyat sem csinált, amit szégyellni kellene. Egy szó, mint száz, úgy szürke, ahogy kell, ennél szürkébb már nem is lehetne” – fogalmazott Szentpéteri Nagy Richard.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 241 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. február 26. 23:03
A gyurcsányisták már azzal kampányolnak, hogy ha öket választják az emberek, akkor olyan magas életszinvonalat fognak mindenkinek biztosítani, hogy 5 évvel tovább fognak élni, mint Orbán alatt. Bruhahahaa...... Humorérzékük az lehet hogy van, de az is lehet, hogy ezt Puzsér javasolta nekik, mert ö aztán nagyon jól ismeri a magyarokat,... bruhahaha... Mondjatok még ilyeneket lécci....
Palatin
2024. február 26. 23:03
Gyurcsány mübalhéjának vége, észre kell vennie, hogy öngólt lött. "Botrány" mindig csak abból van, amit a DK, - bármilyen csavaros módon is -, Orbán nyakába tud vagy akar varrni. Gyurcsányt semmi más nem igazán érdekli. Ez a lényege a DK-nak. Sajnos az átlagember ezt nem fogja fel. Pontosan ebböl és csak is ebböl él Gyurcsány. A "pedofilbotrány" egy tipikus Gyurcsány-gyártású mübalhé.
Palatin
2024. február 26. 23:02
A DK szerint Sulyok Tamásnak szivárványszínü frakkban kellett volna megjelennie.
Nyégé
2024. február 26. 19:58
De még csinálhat! De aki magyarellenes elvek szolgája, az sohasem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról