Kőkemény üzenetet küldött a kormány Brüsszelnek Tucker Carlson kitiltásának ügyében

2024. február 07. 19:47

„Kár a gőzért, nem fogjuk hagyni, hogy megtörténjen!” – fogalmazott Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

2024. február 07. 19:47

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt: nemrég Moszkvába utazott Tucker Carlson amerikai jobboldali véleményvezér. A hírportálok azt a lehetőséget is felvetették, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnökkel készíthet interjút.

Nem sokkal később a Newsweek arról számolt be, 

az EU kitiltaná Tucker Carlson amerikai újságírót a Putyin-interjú miatt. 

A lap értesülései szerint „a törvényhozó” – aki felszólította az EU-t, hogy vizsgálja meg Carlson „utazási tilalmának” lehetőségét – Carlsont Donald Trump korábbi amerikai elnök, és Putyin orosz elnök „szócsövének” nevezte, hozzátéve, hogy mivel Putyin háborús bűnös és az EU szankcionál mindenkit, aki segíti őt ebben az erőfeszítésében, logikusnak tűnik, hogy a Külügyi Szolgálat az ő ügyét is megvizsgálja.”

Határozottan reagált a magyar kormány

Erre reagált röviden és velősen Orbán Viktor miniszterelnök politikai igazgatója X-oldalán.

Orbán Balázs azt írta: 

Kár a gőzért, nem fogjuk hagyni, hogy megtörténjen!”

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. február 08. 16:56 Szerkesztve
-Sajnálom, hogy Tucker Carlson nem indult a választásokon. Befutó lehetett volna. Saját, eredeti gondolatai vannak, és nem seggnyaló.
Osztap_Bender
2024. február 08. 08:51
„Kár a gőzért, nem fogjuk hagyni, hogy megtörténjen!” – fogalmazott Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója. Nos, ha ezt mondjuk, egészen biztos, hogy az ellenkezőjét cselekedjük. Kormányunk "jó szokása" szerint. (Lásd legutóbb Brüsszelben.)
korona.2.0
2024. február 08. 08:43
Carlson egy nagyon karakteres egyén. Tudja mit akar. Igaz ember. Lehet kitiltani az EU-ból, de Magyarországról nem. Emlékezzünk nagyszerű előadására itt Budapesten az MCC-n.
Conduct
2024. február 08. 03:45
A két Orbán kemény mint a Vileda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!