Kiderült, mit csinál Tucker Carlson Moszkvában (VIDEÓ)

2024. február 05. 14:06

Szemlátomást jól érzi magát az orosz fővárosban.

2024. február 05. 14:06

Ahogy arról a Mandiner is hírt adott, nemrég Moszkvába utazott Tucker Carlson amerikai jobboldali véleményvezér. A hírportálok azt a lehetőséget is felvetették, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnökkel készíthet interjút.

Carlson tavaly már kért interjút az orosz elnöktől. Ezzel kapcsolatban a Die Weltwoche-nak azt mondta, 

megpróbált interjút készíteni Putyinnal, de az amerikai kormány ebben megakadályozta.

Nem sokkal ezután Dmitrij Peszkov szóvivő azt mondta, hogy bár a Kreml naponta tucatnyi megkeresést kapott a nyugati médiától, de nem tartottak hasznosnak egy interjút, mert „a nyugati társadalmat elkábította a russzofób propaganda”

Peszkov azonban nem zárkózott el attól a lehetőségtől, hogy 

a jövőben az elnökkel mélyinterjút készítsen egy nyugati újságíró.

„Akár Carlson lesz a potenciális jelölt, akár nem, még meg kell várnunk” – tette hozzá a Kreml szóvivője.

A NEXTA X-oldalán egy olyan fotót is megosztott, mely szerint a népszerű kommentátor a moszkvai Bolsoj Színházban a Spartacus című balettet tekintette meg. Hozzátették, Carlson hivatalos oldalain nincs információ az oroszországi útról.

Gyönyörű városnak tartja Moszkvát

De az Izvesztyija című lap Telegram-csatornáján megjelent egy olyan videó is, amelyben Carlson szóba elegyedett egy orosz férfival. A felvétel készítője elmondta Carlsonnak, hogy őt tartja a legjobb amerikai újságírónak, aki megkérdezte tőle, hogy melyik városban él. „Moszkvai vagyok” – hangzott a válasz. Erre a kommentátor úgy reagált: „Szeretem ezt a várost, gyönyörű”.

Nem kizárt, hogy összejön az interjú

A RIA állami hírügynökséghez tartozó egik csatorna azt írta, Putyinnak korábban az amerikai újságírókkal készített interjúkban meg kellett védenie magát a különféle „vádokkal” szemben. „Talán szerencsésebb lesz Tucker Carlsonnal – állítólag az  Oroszországgal nyíltan szimpatizáló tévés műsorvezető abban a reményben jött ide, hogy beszélhet Putyinnal” – áll a bejegyzésben. 

A Fox Newstól tavaly áprilisban azonnali hatállyal elküldött Tucker Carlson most az X közösségi oldalon indított új műsort. Carlson az egyik legnépszerűbb műsorvezető volt a republikánusokhoz közel álló tévén, átlagosan több mint hárommillió nézőt ültetett esténként a képernyők elé, azonban a műsorai eltántorították a hirdetőket.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alfonzo
2024. február 22. 10:34
interjút
Akitlosz
2024. február 05. 16:35
Úgy mozog Moszkvában, hogy látványos, köztudott legyen.
amaurote-2
2024. február 05. 16:02
vajon legalább odáig eljut, ahova németh sándor? íme: https://imgur.com/AqvRnFL
alenka
2024. február 05. 15:41
Moskvában én is mindig fantasztikusan érzem magam...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!