Moszkvában van Tucker Carlson, interjút készíthet Putyinnal!

2024. február 04. 08:09

A Bolsoj Színházban kapták lencsevégre a jobboldali véleményvezért.

2024. február 04. 08:09
null

A Magyar Nemzet arról ír, hogy Tucker Carlson amerikai jobboldali véleményvezér Oroszországba érkezett: hírportálok azt a lehetőséget is felvetették, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnökkel készíthet interjút. Hozzáteszik: az isztambuli repülőtéren és 

az orosz fővárosi Bolsoj Színházban kaphatták lencsevégre Tucker Carlsont, aki most jár először Oroszországban. 

Az orosz sajtó hangsúlyozta: Carlson korábban már jelezte, hogy szívesen készítene interjút Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, ám akkor a Kreml sajtótitkára azt mondta, nincs tervben a beszélgetés. Nem tudni, hogy a jobboldali véleményvezér moszkvai útja során készít-e interjút Putyinnal, írják. 

Carlson látogatásának hírére reagálva Marjorie Taylor Greene republikánus párti kongresszusi képviselő X-oldalára egy fotómontázst posztolt Carlsonról és Putyinról. 

„Utálják, ha egy olyan ember, mint Tucker eltér a forgatókönyvtől”

 – írta a demokratákra utalva.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: X

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2024. február 05. 14:28
Tucker Carson Orbán Viktorral készített interjúja nagyot ment. Ilyen módon számíthat a mainstream egy másik politikai ellenfelével készített interjú sikerére. A média ellenőrizetlen hatalmi ággá vált, amely a birodalmi hatalmi politikát támogatja. Ezért hatalmi beavatkozás az bizony várható, ha zavarja a birodalmi erőt.
letsgobrandon-2
2024. február 04. 16:19
Bezzeg libsik... akkor is tudják mit akar Putyin , ha soha nem látták egyetlen nyilatkozatát sem
tarnavszkij-2
2024. február 04. 13:11
Akkor önmagával fog beszélgetni Putyin, mert Carlson ugyanúgy az ő embere mint több tucat más európai és amerikai politikus!
falcatus-2
2024. február 04. 13:07
Zsolakomaromfalcatus-2 2024. február 04. 10:40 kb. ennyien szoktak Orkban javaslatait is tamogatni az EPben.." Tökkel ütött Mazsola, kérje már meg az átoperáló orvosát, hogy segítsen értelemezni. A 705 európa parlamenti képviselőből mindössze 29 támogatta azt az észt javaslatot, hogy ne ismerjék el a luhanszki, donyecki, herszoni, zsaporoznyei népszavazás eredményét, miszerint kiléptek Ukrajnából és beléptek az orosz föderációba. Drága Ildikó, de jó, hogy ennyire tele van a balfácán birkakarám korlátolt tökfilkókkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!