Influenszerek magányos klubja

2024. február 21. 06:08

Ha a kormányoldalon feltűnik egy olimpiai bajnok vagy rocksztár, mindenki sikítófrászban tör ki a balszélen.

2024. február 21. 06:08
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Azt mondja egy ismerősöm, hogy a kormányoldalnak tartania kell az influenszerektől, hiszen ők mégsem politikusok, a fiatalok imádják őket, tódulnak oda, amerre a sztárok járnak, mindent elhisznek nekik. Valamint hogy az influenszerek olyan dimenzióit nyitják meg a közéletnek, ahol mások, beleértve a profikat is, meglehetősen idegenül mozognak.

Nem is tudom… Azt hallottam egy rokon tinédzsertől, aki persze minden informá­ciót közvetít a saját korosztályáról, hogy miután a Hősök terén Azahriah ügyesen felolvasta a súgógépről, amit leírtak neki, a közönség nagy része sarkon fordult és hazament. Merthogy tizenhat évesen pont csak az számít, hogy az ember lássa a bálványát, aztán irány Surány, otthon mégis csak jobb az élet. Hogy az a fiatal, aki zenei iránytűjét most oda állítja, ahova, néhány esztendő múlva konkrétan mit gondol a világról, hova szavaz, s hogy szavaz-e egyáltalán, senki sem tudja.

Azt sem tudjuk, miért kell néhány ezer megjelentet a magyar ifjúságként definiálni. Valójában a magyar ifjúság nem fedi le egészében azokat, akik influenszereket követnek, még akkor sem, ha nyilván jobban látszanak és hallatszanak, akik általában szeretnek hangoskodni.

Ami igazán izgalmas az influenszerkérdésben, arról persze hallgatni illik a a baloldalon. Egészen pontosan arra gondolok, hogy ha a kormányoldalon feltűnik egy híresség, olimpiai bajnok, rocksztár vagy éppen hegedűvirtuóz, akkor mindenki sikítófrászban tör ki a balszélen. Hogy ez volna a keresztyénség, nahát, és hogy nekünk mit illik és mit nem, és egyébként is, meg azonban, viszont, de, hovatovább és a többi. Amire csakis azt válaszolhatjuk, hogy ha valóban hiszünk a demokráciában, akkor minden magyar állampolgár olyan rendezvényen jelenik meg, amilyenen csak akar. Ha celeb, ha sztár az illető, akkor is. (...)

Beszéljünk őszintén: aki Pottyondy Edinát olyan helyes kis asszonynak, feleségnek való adta-teremtettének látja, annak szemorvoshoz szükséges fáradnia. Ezek a férfi- és női alakok valójában teljesen egyformák, egyetlen vázból öntötték ki ­mindannyiukat. Erőszakosak, ostobák, gátlástalanok és persze, nagyon szeretik, amikor megéljenzik őket, a kapott pénz, a fizetség pedig különösen megnemesíti mindennapjaikat, felvillanyozza őket.”

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50-52
2024. február 22. 08:47
Nekem Pottyantós Budina a kedvencem.
Jose
2024. február 22. 06:59
A sok nép most úgy csinál (a kegyelem ügyével kapcsolatban), mintha ők még soha nem követtek volna el hibát. Na, szép, mondhatom! Cúnya politikuszok, hibát követtek el. Szörnyűű.
thewayoftao
2024. február 22. 00:51
Hát én ott voltam és amikor Azariah elmondta a beszédét még mindig csak érkeztek az emberek és nem hazafele mentek. És egy csomó családos ember volt kinn, kisebb-nagyobb gyerekével. Szóval Laci, ez egyáltalán nem influenszertüntetés volt, csak most a Tóni ezt küldte le a palotából, hogy ezt kell mondani. S hogy erőszakos pl a "nemakarokbeleszólni" csatorna? Nézzél már bele ecsém! Vagy a "jóvanezígy" erőszakos? Pfff. Laci. Szerintem meg csak irigykedsz az Edura mert ha te mondasz beszédet nem menne el 10 ember se, őt meg első felindulásra százezres tömeg hallgatta. És te már csak öregszel, előttük viszont ott az élet. És ők a jövő és te vagy a múlt. Jut eszembe te mit tettél utoljára a bántalmazott gyerekekért?
atti64
2024. február 21. 21:40
INFLUENZÁSOK???????????? INGYENÉLÖK MINDET HAJTANÁM DOLGOZNI A BÁNYÁBA SPEKULÁNS PATKÁNYOK SZARBA SE NÉZEM ÖKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!