Így hangolódnak a celebek a péntek esti tüntetésre

2024. február 16. 12:46

Éles csörték, komoly belső konfliktusok jellemzik eddig a celebek által összegründolt péntek esti megmozdulást: összeszedtük a részleteket!

2024. február 16. 12:46
null

Gulyás „Partizán” Márton, a korábban a Momentumban politizáló, mostanra humoristának állt Pottyondy Edina, a Való Világban kezdő, mostanra a YouTube-on influenszerként szereplő Osváth Zsolt, a Fókuszcsoport beszélgetős műsort vezető Szabó Márton és Nagy Ádám, valamint Azahriah: ilyen névsorral vág neki a péntek esti ellenzéki tüntetésnek a pedofíliát elítélő menet. 

A Novák Katalin és Varga Judit lemondásához vezető kegyelmi ügy a hazai celebiparból egy influenszertüntetést váltott ki, amelyet pénteken este hattól tartanak a Hősök terén. 

Ezt is ajánljuk a témában

Köszönjük a bátorságotokat! Mindenkiét aki velünk tart. Tudjuk, hogy ez a mai Magyarországon mekkora érték. Le a kalappal!”

– írta saját Facebook-oldalán Pottyondy.

Ám volt egy kis bökkenő

A tüntetést támogató listán szerepelt Széki Attila „Curtis” rapper is, aki csütörtökön reggel kemény kritikával illette a szervezőket, hiszen arról szó sem volt, hogy ő bármiféle demonstráció mellé állt volna. Mint arról a zenész a Mandinernek beszámolt, éppen Kárpátalján volt, ahol magyar gyerekeknek jótékonykodtak, amikor megkeresték, ellenzi-e a pedofíliát; reggelre azonban a pénteki tüntetés támogatói között találta a nevét.

Ezt is ajánljuk a témában

VV Zsolti úgy vágott erre vissza, hogy az Instagramon közzétett üzenetében jelezte Curtisnek, hatalmasat csalódott benne. „Én magam hívtalak fel, küldtem el a kiállás szövegét, és te magad mondtad azt, hogy ez nem kérdés. Persze. Gondolom, leszóltak fentről, hogy ezt így nem lehet. Nem találok szavakat. Én szégyellem magam helyetted, Attila!” – írta a youtuber. 

Mi sem mutatja jobban a csörte méretét, hogy perceken belül válaszolt Curtis, aki Osváth Zsoltnak leszögezte: „Semmi ilyenről nem volt szó, nem mondasz igazat, azaz hazudsz! Teljesen kiforgatod, amit mondtam, amiről beszéltünk. A gyerekek szerepe, élete a legfontosabb dolog a világon, és aki ezt politikai célokra használja, az pont, hogy te vagy! Aki egy kicsit is lát a pályán, pontosan tudja, hogy miről szól ez az egész. 

Fejezd be a sárdobálást, és az energiáidat az életedben először valódi célok elérése, emberek életének jobbá tételére fordítsd”.

Ezt is ajánljuk a témában

Aki nem megy el velük, az birka – üzenik

A pénteki megmozdulás egyik fő arca, a fentebb már említett Osváth Zsolt szerdán Varga Judit és Novák Katalin lemondásával kapcsolatban közzétett egy félórás videót, ahol az ellenzéktől nem szokatlan módon lebirkázta a kormánypárti szavazókat. 

„Amikor már ömlött be a fos, a Fidesz megmérte, és azt látták, hogy a saját szavazóik között a pedofilokat kicsit jobban utálják, mint a melegeket, 

és úgy volt, hogy ez már a birkáknak is sok, a főni megmondta nekik, hogy arra van az ajtó. 

– mondta Osváth.

A youtuber itt azonban nem állt meg, ugyanis a miniszterelnökre utalva kijelentette: „Van még négy-öt év egyébként szerintem, míg a koleszterin győzni fog”. Hasonló aljasságig utoljára Perintfalvi Rita katolikus teológus jutott, aki még tavaly írta azt közösségi oldalán, bízik a koleszterin győzelmében. 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bokor Gábor

Idézőjel

Embertársunk halálában mintegy nyilvánosan „bízni” az egyik legsunyibb, legaljasabb dolog, amit el lehet képzelni.

Bár igyekeznek az influenszerek az összes fórumon harsogni, hogy teljesen politikamentes a péntek délutáni tüntetés, az ellenzéki pártok teljes gőzzel repültek rá az eseményre. 

Ezzel kapcsolatban Pityinger László „Dopeman” a HírTV-nek arról beszélt, hogy az influenszerek területén kialakult egyfajta deep state, 

azaz egy második vonala az ellenzéki politizálásnak, 

ami sokkal élőbb ápol kapcsolatot a társadalmi változásokkal, folyamatokkal, amelyek lezajlanak a fiatalság körében, lekövetik a trendeket, ezért népszerűek.

Öngyújtó, sörösüveg és víz a könnygáz lemosására

A Reddit közösségi oldalon már széles körben megy a szervezkedés az esti demonstrációra: egyesek arra kérik a tüntetőket, hogy legyen náluk több eszköz, hátha eszkalálódna az esemény. Többek között arra szólítják fel a demonstrálókat, legyen náluk öngyújtó, víz, amivel le lehet mosni a könnygázt, és igyanak sört is, de az üveget természetesen tartsák meg. Hátha. Kiemelték még: jó ha van protektoros kesztyű, maszk, lehetőleg fekete öltözet, de a tűzgyújtó kocka sem árt, ha van kéznél. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madárinfluencer
2024. február 16. 19:01
"Köszönjük a bátorságotokat! Mindenkiét aki velünk tart. Tudjuk, hogy ez a mai Magyarországon mekkora érték. Le a kalappal!" Nagyon bátrak ezek a mai celebek! Nem olyan gyávák, mint a 2006-ban tüntetők, akiket összevertek, megkardlapoztak, könnygázgránáttal, gumilövedékkel lőttek, bilincsbeverve megaláztak, majd néhány napon belül, statáriális bíróságon elítéltek.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. február 16. 16:56 Szerkesztve
nem kérdés, hogy minden résztvevőt le kellene lőni ZU2-es légvédelmi gépágyúval meddig hagyjuk hogy ez csúsztató rühös LMBTQ-GENDER -BUZI PEDOFIL csőcselék bennünket VÁDOLJON pedofíliÁVAL gyönyörű CIA zsidó módszer AZZAL VÁDOLNI MEG A MÁSIKAT, AMIT ŐK KÖVETNEK EL ANNYIRA ALJASOK, HOGY MÉG KIMENNEK TÜNTETNI IS MIKÖZBEN OTTHON FAJTALANKODNAK A BARÁTJUKKAL - MEG PEDOFIL FILMEKET KÉSZÍTENEK EZEK MAGUK A MEGTESTESÜLT GONOSZ - DÉMONI LÉNYEK MI MIÉRT ÜLÜNK ITTHON MIÉRT NEM MEGYÜNK MI IS ODA ÉS MIÉRT NEM VERJÜK ŐKET AGYON MINT A VESZETT KUTYÁT? MEDDIG NYELJÜK MÉG A BUZI PRESSMANNAK A TETVES AMERIKÁNAK MEG BRÜSSZELNEK A SZARAKODÁSAIT SZERVEZZÉTEK MEG - VISZEM A KOCSIBAN TARTOTT KEMÉNYFA BOTOMAT ÉS ADDIG ÜTÖM ŐKET MÍG EL NEM FÁRADOK MEDDIG NYELJÜK EZT A BAL LIPSI ZSIDÓ SZART
szarvas-2
2024. február 16. 15:44
A Baukó Béla miért? A budinak támasztva izélta meg a "gyermekkorút"-igy védte? A többi celeb buzeráns. Mit "demonstrálnak" ezzel-hogy "az új pina az ánusz?" Félelmetes,miket kitalál a felforgatás érdekében a "ciaközeli" "feketepénzes" "szervezővizottság". :)
catalina11
2024. február 16. 15:37
A ballibek többek között arról ismerszenek meg, hogy önös érdekeiket mindig hatalmas erkölcsi ködfelhőbe burkolják. Minél nemesebb a cél, világbéke, atommentes föld, kihaló fajok, állati jogok, gyermekszegénység, pedofília, nőellenesség, rasszizmus, antiszemitizmus elleni harc stb, minél nagyobb ERKÖLCSI FELHAJTÁST rendeznek, annál nyilvánvalóbb, hogy még több PÉNZT, BEFOLYÁST, HATALMAT akarnak " Schmidt Mária
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!