Curtis VV Zsoltinak: „Ne hazudj, Zsolti! Amúgy minden rendben van veled?”

2024. február 15. 21:11

A zenész és az influenszer a pénteki tüntetés kapcsán esett egymásnak.

2024. február 15. 21:11

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, Curtis nevét is felrakta Pottyondy Edina azok közé, akik támogatják a pénteki „civil” tüntetést, pedig, mint a zenész fogalmazott, nem csatlakozik semmilyen politikai megmozduláshoz.

VV Zsolti: Hatalmasat csalódtam benned

Az Index cikke szerint nem sokkal később Osváth Zsolt influenszer, a pénteki demonstráció egyik szervezője a következő szavakkal ment neki Curtisnek: „Hatalmasat csalódtam benned. Ezzel engem hazudtolsz meg, ahogy te mondod, egy »barátodat«. Hiszen én magam hívtalak fel, küldtem el a kiállás szövegét, és te magad mondtad azt, hogy ez nem kérdés. Persze. Gondolom, leszóltak fentről, hogy ezt így nem lehet. Nem találok szavakat. Én szégyellem magam helyetted, Attila!”

 „Ne hazudj, Zsolti!” 

Nem kellett sokat várni Curtis reakciójára sem, a zenész a következő szavakkal vágott vissza az influenszernek:

Amúgy minden rendben van veled? Mert a legutóbbi videóid alapján szerintem valami nem okés. 

Semmi ilyenről nem volt szó, nem mondasz igazat, azaz hazudsz! Teljesen kiforgatod, amit mondtam, amiről beszéltünk. A gyerekek szerepe, élete a legfontosabb dolog a világon, és aki ezt politikai célokra használja, az pont, hogy te vagy! Aki egy kicsit is lát a pályán, pontosan tudja, hogy miről szól ez az egész.Fejezd be a sárdobálást és az energiáidat az életedben először valódi célok elérése, emberek életének jobbá tételére fordítsd” – fogalmazott a zenész.

Nyitókép: képernyőfelvétel

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvv
2024. február 17. 18:50
Ez tenyleg hir?!
Hyazinth
2024. február 16. 22:42
Ez jobb program volt ma estére: https://www.youtube.com/watch?v=OYn4s5asxUg&t=8s
Cisco
2024. február 16. 15:47
Ez a puhatestű Osváth meg kicsoda? Egy számottevő figura? Egy igazodási pont a baloldalon? Abszolút jelentéktelennek tűnik. A legnagyobb dobása tudtommal, hogy egy puhos buzer@ns, aki korábban az ország elhagyásával fenyegetőzött 🤪 - mert aberrált életmódjának hivatalossá tételével nem parádézhatott -, aztán mégis itt büdösödik nekünk. (Már ha nem keverem valami másik hasonló lénnyel. 🤔) Nem elég, hogy egy torzszülött, de még velejéig aljas is! Tulajdonképpen méltó hordaléka a ballibsi szemétdombnak. 💩 🤢 🤮 🤮 🤮 .
Phm045
2024. február 16. 07:49
Nagykaliberek, ha találkoznak....................... Szar....szarabbb.........fos............
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!