Gyülekeznek Budapest utcáin a hazánkban élő palesztinok, a zászlóik között egy LMBTQ-lobogó is feltűnt (VIDEÓ)

2024. február 02. 18:48

A fővárosi Teve utcánál azért tüntetnek, hogy tüntethessenek.

2024. február 02. 18:48

Egészen szürreális jelenetek zajlanak Budapesten: a fővárosban csütörtökön délután kezdődött egy demonstráció az angyalföldi Teve utcában, amelyen többek között a hazánkban élő palesztinok is utcára vonultak, hogy országukért tüntessenek. Mivel korábban betiltották, hogy a palesztinokért tüntethessenek, így most azért tüntetnek, hogy tüntethessenek.

Ezt is ajánljuk a témában

A demonstráción a palesztin zászló mellett egy LMBTQ-közösséget szimbolizáló szivárványos lobogó is feltűnt.

Fotó: Facebook-videó/képmentés

Összesen 202 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2024. február 04. 09:10
"andorra-77 feb03. 05:50 Joguk van tüntetni, ezen joguk korlátozása súlyosan jogszerűtlen. Ez a Gyurcsány-rezsim szintje. " Úgy látod? Ehhez képest: "A rendőrség azt írja, a Hamász terrorszervezet és Izrael között folyó fegyveres konfliktus kapcsán jelentett be gyűlést egy magánszemély november 22-ére, Budapest II. kerületében, aztán hozzáfűzték, hogy »a hasonló megmozdulások Európa és a világ számos városában erőszakba torkolltak a közelmúltban« . Így a rendőrség szerint a november 22-i gyűlés »Magyarországon is veszélyeztethetné a közrendet, a közbiztonságot és a jelenlévők testi épségét« , ezért úgy döntöttek, hogy a gyülekezési törvény alapján megtiltották a gyűlés megtartását." Olvasd el itt az első néhány linket: https://www.police.hu/kereses?q=kozrend+vedelmeben
alexandrosz-2
2024. február 03. 14:47
Túmtetni a zsidokeresztémy zsidesz hatalma alatt csak a zsidó apartheid terrorállam mellett kell és lehetséges. Ilyen egy ország, amit a zsidók felvásároltak.
agneska-11
2024. február 03. 11:44
Egészen szánalmas.
iimre
2024. február 03. 08:27
"andorra-77 ➜ iimre 2024. február 03. 05:47 Ez egy hazugság, Khomeini nem írt ilyen könyvet. A zsidók elleni vérvád szintjén mozogsz" Nem írt ilyen könyvet??? :DDD A neten fönt van: tinyurl.com/2dmcnfp2 A tartalmából pl.: tinyurl.com/28tkjxu6 Amúgy ne fossál, zsidókám, (1) a tiszaeszlári (vérvád) perben felmentették a vádlottakat (tinyurl.com/2c24zat5); (2) az összehasonlítás és a megkülönböztetés az életben szükséges és alapvető tevékenységek, önmagában még nem irányulnak senki ellen. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!