„Fogtok még szopni” – üzente a bíróságon az újbudai rendőrgyilkos

2024. február 13. 16:08

Botrányos jelenetek zajlottak a bírósági tárgyaláson.

2024. február 13. 16:08
null

Mint ismert, Sz. Szilárd 2023. január 12-én három intézkedő rendőrt egy újbudai társasházban késsel megsebesített, majd kirohant az utcára. Ott az egyik őt üldöző járőr lábon lőtte, végül elfogták. Baumann Péter rendőr azonban a kórházban belehalt a sérüléseibe.

A mostani tárgyaláson Sz Szilárd a tanúként jelenlévő rendőrök felé fordulva – akik közül az egyiket tavaly meg is sebesítette – azt mondta: „Fogtok még sz.pni!”.

A megjegyzésből hatalmas balhé keveredett, a bíróság kénytelen volt a jelen lévő büntetés-végrehajtási kommandósokból élő falat állítani a vádlott és a rendőrök közé.

Ezt is ajánljuk a témában

A bírónak ordítva kellett figyelmeztetnie Sz. Szilárdot, hogy nem ő a főszereplő, nem ő diktál, nem vághat bele a bíróság szavába, és csakis a a bíróval létesíthet szemkontanktust, csak vele beszélhet. A bíró kijelentette: ha mégy egyszer hasonló magatartást tapasztal a vádlott részéről, akkor a távollétében fogja megtartani a következő tárgyalási napokat.

Sz. Szilárd egyébként azt állította a bíróságnak, az üldözési mániájának a Covid az oka. A járványról szóló hírek miatt alakult ki benne a félelem, bevallotta, néha összeesküvés elméleteknek is hitt, paranoid lett járvány miatt, ezért nyúlt drogokhoz. Továbbra is kitart amellett, sem Baumann Pétert, sem a másik rendőrt nem szándékosan szúrta meg: 

azok fordultak felé, vagy estek bele véletlenül a nála lévő, rendőröktől visszaszerzett késébe.

(Blikk)

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

 

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Spiritmonger
2024. február 13. 23:18
Szándékosság valóban nem volt az emberölés mögött, de ez lényegtelen. Ahogy az is, hogy tisztán vagy bedrogozva öl meg egy másik embert valaki. Ami számít, hogy megölt egy másik embert, ezért rohadjon rá a műanyag lakat!
Szvv
2024. február 13. 20:44
Te fogsz szopikazni fiacskam. Jo sokat… koszos nagydarab izzadt budos emberek varnak rad.. minden nap azt fogod erezni, hogy egy vonat tolatott a seggedbe. 😀 Nagyon “beszoptad” profi leszel mire kikerulsz. Legalabb lesz munkad. Eleg lesz nagyra tartani a szad es pucsitani.🤣👍
Welszibard
2024. február 13. 19:52
Egy gyilkos fogja be a száját. Egy családapát ölt meg. Össze-vissza hazudozik, hogy mentse a mocskos bőrét. Ha meg drogozott az súlyosbító körülmény. Nem érdemel könyörületet.
Kotucso
2024. február 13. 19:49
A börtönőrök majd elnéznek néhány dolgot a nehézfiúknak cserébe, hogy pokollá tegyék ennek a szarházinak az életét. Nem irigylem a sorsát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!