Fekete-Győrnek távoznia kell

2024. február 23. 05:56

Fekete-Győr minden jel szerint valami istenségnek gondolja magát, akit nem szabad úgy kezelni, mint egy egyszerű földi halandót. Egy mezei honpolgárt.

2024. február 23. 05:56
null
Apáti Bence
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„A lényeg mégiscsak az, hogy Fekete-Győr minden jel szerint valami istenségnek gondolja magát, akit nem szabad úgy kezelni, mint egy egyszerű földi halandót. Egy mezei honpolgárt.

Úgy hiszi, rá más szabályok vonatkoznak, ő minden következmény nélkül játszhat erőszakos forradalmárt, neki akkor sem kell bűnhődnie, ha a Parlamentet védő rendőrökre támad.

Nos, kedves András, el kell, hogy szomorítsalak: ez nincs így. Szerintem örülj, hogy ennyivel megúsztad, adj hálát a Jóistennek, hogy nem Amerikában születtél, ott ugyanis csak úgy röpködtek a letöltendők, amikor a tüntetők be akartak menni a Capitoliumba. De mindenekelőtt: Vállald a felelősséget! Mondj le! Tűnj el a közéletből! Ezt kell tenned, mert rendőrökre támadtál.

A nyájas olvasó csak egy pillanatra képzelje el, hogy micsoda hét határra szóló botrány kerekedne abból, ha fideszes politikusok akarnának, rendőrökre támadva betörni a Parlament épületébe. Na ugye.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. március 03. 21:10
Mivel büntetett előéletű, tehát bűnöző le kell mondatnia a parlamenti képviselőknek Fegyőr elvtársat, Varju elvtársat is, Barkóczi elvtársat is.
enes
2024. február 25. 13:07
És mi van FGYA házával?
zolka50-52
2024. február 24. 19:33
Fegyőr az teszi közzé fizetett hirdetésben, hogy őt felmentette a bíróság.
Szutykok
2024. február 24. 12:41
A pedofilszopó bukott novákurva 49 fideszes nácinak meg pedofil patkánynak adott kegyelmet, kérem a neveket!!!:DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!