A Momentum is hív mindenkit a „politikamentes” tüntetésre

2024. február 16. 08:46

Lemosnák a gyalázatot.

2024. február 16. 08:46
null

Mint ahogy arról már bizonyára mindenki értesült, kisebb-nagyobb botrányok közepette tüntetni hívott mindenkit egy „politikamentes” tüntetésre a baloldali celebvilág krémje.

Ezt is ajánljuk a témában

Éppen a Momentum – azon belül is a „semmit se tudó” Fekete-Győr András – buzdított mindenkit a „politikamentes” tüntetésen való részvételre, s közben sikerült még Petőfi Sándor szellemét is megidézni.

 

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2024. február 21. 15:09
Felmelegített töltött káposztát öntsétek ki romlott. Fogyasztásra alkalmatlan.
hátakkor
2024. február 16. 17:10
Minden körülmények közt ott leszek. :)
catalina11
2024. február 16. 15:35
A ballibek többek között arról ismerszenek meg, hogy önös érdekeiket mindig hatalmas erkölcsi ködfelhőbe burkolják. Minél nemesebb a cél, világbéke, atommentes föld, kihaló fajok, állati jogok, gyermekszegénység, pedofília, nőellenesség, rasszizmus, antiszemitizmus elleni harc stb, minél nagyobb ERKÖLCSI FELHAJTÁST rendeznek, annál nyilvánvalóbb, hogy még több PÉNZT, BEFOLYÁST, HATALMAT akarnak " Schmidt Mária
Hajnóczi Kristóf
2024. február 16. 14:35
A (Rég Elmúlt) Pillanat inkább arra készüljön, hogy az általuk elkúrt olimpia alatt végig tízmilliónyian fogjuk őket szidni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!