Vitézy Dávid: Nem fordulhat elő, hogy megszűnjön a Budapest-bérlet! (VIDEÓ)

2024. január 04. 21:11

Szerinte Karácsony túl későn ébredt.

2024. január 04. 21:11
null

Vitézy Dávid a HírTV Napi Aktuális című műsorának volt a vendége, ahol Karácsony Gergelyről és saját esetleges főpolgármester-jelöltségéről beszélt. A közlekedési szakértő egyből leszögezte, hogy nem fordulhat elő, hogy megszűnjön a Budapest-bérlet. Szerinte biztosan nem szakmai a vita, ugyanis szakmai szempontból nincs más út, csak a megállapodás.

Megismételte, Lázár Jánosnak és Karácsony Gergelynek be kéne zárkóznia egy szobába, s addig nem kijönni, amíg nincs megállapodás, ugyanis nem engedhetik meg maguknak, hogy megszűnjön a bérlet.

Ezt is ajánljuk a témában

„Mindkét oldalon van felelősség” szerinte, „mind a két oldal egyfajta saját táborának való politikai játékot játszik ezzel a kérdéssel” – fejtette ki, miközben leszögezte, Karácsony túl későn ébredt a szerződés kapcsán.

„Láttam ilyen tárgyalást mindkét oldalon, meg lehet állapodni” – szögezte le arra a kérdésre, miszerint, ha ő lett volna a főpolgármester, lenne e már megállapodás.

A főpolgármesterségről

Vitézy Dávid elmondta, hogy meg fogja időben hozni a döntést a főpolgármester-jelöltségről. „Ez egy nagy és felelősségteljes döntés” – szögezte le, ugyanis nagyon szereti Budapestet, lassan 20 éve foglalkozik a főváros fejlesztésével, ő pedig azt mérlegeli, hogy lehet-e alternatívát kínálni azzal szemben, hogy a pártpolitikai harc rabul ejtette Budapestet.

Nyitókép: HírTV-képernyőkép

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sztrovacsek
2024. január 05. 08:38
Vitézy megoldja, hiszen a ti kutyátok kölyke. Egy biztos. Ha főpolgi lesz, itt a mandin azonnal megszűnnek a Bp.-i dugókról szóló "mélyreható" elemzések. (miszerint Karigeri a hibás) Neeeeeem, nem politikai okból. Hanem mert Vitézy szakember, oszt seperc alatt rendbe teszi a dolgot. Amúgy meg leszarjuk itt vidéken.....
egy genetikusanalattvaló
2024. január 05. 08:30
Ugye senki nem gondolja, hogy Karácsony bármiben saját akarata szerint dönt, cselekszik?
Chekke-Faint
2024. január 05. 07:59
Viézy azt sem sejti, hogy a baloldalnál mit jelent a nem fordulhatna elő. Náluk ez majdnem minden alkalommal befejezett jelen időt jelenet. Kivéve, ha az állam mentőövet dob úgy hogy a tanácsadók a kibicek és a tiszteletdíjak is ki legyenek fizetve.
Chekke-Faint
2024. január 05. 07:56
Nem fordulhatna elő, hogy kihasználatlan biciklisávokban látjuk a jövő közlekedését.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!