Ki akarták tiltani a megafonost, de teltház lett

2024. január 26. 07:45

A régi közmondás szerint, senki sem lehet próféta a saját hazájában, Bohár Dánielnek végül mégis sikerült.

2024. január 26. 07:45
null

Bohár Dániel, a Megafon egyik meghatározó véleményvezére előadást tartott szülővárosában, Marcaliban. Azonban az esemény előtt nem sokkal felmerült, hogy egy letiltás miatt mégsem léphet majd fel.

A hír hamar elterjedt a közösségi médiában, nem kis felháborodást keltve az újságíró rajongói körében. A kérdés végül megoldódott, Bohár Dánel pedig megtarthatta az előadást. Sokan mentek el rá.

Ki akartak tiltani, de teltház lett belőle! Így jár, aki ki akar babrálni a marcaliakkal. Köszönöm otthon! Hajrá, Marcali! 

– írta a közösségi oldalán Bohár Dániel.

Bohár Dániel bejegyzést itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mikozodhozza
2024. január 26. 12:35 Szerkesztve
1. A képet elnézve úgy tűnik nem mindenki van ott ténylegesen a képen szereplők közül. 2. Vicces, hogy Bohár úr pitiáner lépést emleget. Mintha a fidesz nem tiltott volna ki soha ellenzéki sajtót meg ellenzéki szereplőt egyik rendezvényéről sem. Ezt utálom többek közt a fideszben, hogy pattognak, meg vezető cikket írnak arról, hogy a gaz baloldal, ami amúgy az, mert ők is megérik a pénzüket, de közben ugyanazt csinálják. Csak van egy téveszméjük, hogy nekik mindent lehet, és ha ők csinálják ugyanazt, az úgy rendben van.
nyugalom
2024. január 26. 12:01
Hajrá Dani, es a marcaliak!
Búvár Kund
2024. január 26. 11:24
De örülnének ennyi résztvevőnek, egy lipsi gigatüncin!
states-2
2024. január 26. 09:29
Hajrá magyarok!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!