Karácsony: Csökkentek a torlódások Budapesten

2024. január 11. 10:08

Szerinte a „dugók leküzdésére csak egyetlen valódi út van: ha nem hitetjük el hamis módon az emberekkel, hogy egy nagyvárosban valós opció mindig mindenhova autóval utazni”.

2024. január 11. 10:08
null

Karácsony Gergely „remek hírrel” jelentkezett Facebook-oldalán:

Az európai nagyvárosok közül – Béccsel holtversenyben – Budapesten csökkentek leginkább a torlódások az előző évhez képest.

– írta, hozzátéve, hogy szerinte „Budapesten ez most már egy évről évre zajló tendencia”.  Mindezt egy „független navigációs cég” kutatására hivatkozva állítja.

Ezt is ajánljuk a témában

Azt is írta bejegyzésében:

A mindennapi dugók leküzdésére csak egyetlen valódi út van: ha nem hitetjük el hamis módon az emberekkel, hogy egy nagyvárosban valós opció mindig mindenhova autóval utazni”.

Szerinte az alternatíva az, ha kényelmes közösségi közlekedést biztosítanak az embereknek. 

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2024. január 14. 19:59
Biciklizz te buzi köcsög. Te jársz céges autóval a busz sávban. Kétszínű majom vagy
machet
2024. január 13. 09:37
Független navigációs cég.Az is olyan lehet mint te gejgő.
2024. január 12. 18:30 Szerkesztve
Sajna a b.fasz jankókék még egy szamarat is beszavaznának csak balra húzzon ! A munkásőrnek van három élete , egyiket a pártnak adja, másikat családja kapja , harmadikkal egy a fegyvere. No jóccakát dilettáns idióták ! Hallottatok már Jézus -ról , mindenki magáért és az általa ekövetett bűnökért felelős. Nincs kommunista kiskapu /külön út / , elvtársak , az utolsó itélet rátok is vonatkozik ! ! !
konfucius
2024. január 12. 09:42 Szerkesztve
"egy nagyvárosban nem valós opció mindig mindenhova autóval utazni” - ezzel egyetértek. "Csökkentek a dugók" - ez viszont kamu. Sajnos geli megint a rossz végén fogta meg a dolgot. Nem kínálati eszközökkel operál, hanem rákényszeríteni próbálja az emberekre, hogy tegyék le az autót. Igazi demokrata. Aztán persze odahazudja az eredményt is, ami pedig egyszerűen egy szavahihetetlen, erőszakos seggfejjé teszi őt. Gelike bukni fog jövőre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!