Borkai Zsolt: Mindenképpen az a célom, hogy nyerjek

2024. január 03. 19:40

A volt győri polgármester szerint nem ellenége a Fidesznek.

2024. január 03. 19:40

Semmilyen esetben nem lép vissza Dézsi Csaba András javára – nyilatkozta Borkai Zsolt egykori győri polgármester az ATV-nek. Borkai elmondta, ha egy korábbi sportoló elindul bármilyen versenyben, akkor mindenképpen az a célja, hogy nyerjen. 

Azt is elárulta, hogy megvan a pontos programjuk június 9-ig, vagyis a választás napjáig. Borkai, amikor a világnézetéről kérdezték, elmondta, hogy nem tudja elfelejteni azt a 13 évet, amelyet a Fidesszel együtt töltött el. 

„Nem változik az ember világnézete egyik napról a másikra” – fogalmazott. Hozzátette, nem gondolja, hogy baloldalivá kellene válnia amiatt, hogy elváltak az ő és a Fidesz útjai. 

„Én nem a Fidesz ellensége vagyok,

hanem a győriek pártján akarok lenni”– mondta. A korábbi polgármester azt is elmondta, hogy Győrből újra „bezzegvárost” szeretne csinálni. 

Azzal a felvetéssel kapcsolatban, hogy nem fél-e attól hogy indulásával a baloldalnak játszaná át a polgármesteri széket és szavazatokat vesz el a Fidesztől, úgy reagált: „Én nem játszok át semmit, hanem a győriekért szeretnék tenni, és ezért is indulok el.” Emlékeztetett, hogy 2019-ben is megnyerte az akkori választást, „ami azért kicsit más választás volt, mint a mostani”. A korábbi polgármester szerint a győriek akkor is 13 évnyi városvezetését értékelték. 

Borkai elmondta, „totálisan” elképzelhetetlen, hogy visszalép Dézsi javára.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2024. január 04. 11:44
Persze mondjuk ki világosan, hogy egy ilyen dicstelen múlt után igen nagy tiszteletlenség és pofátlanság újból kiállni a választópolgárok elé azzal, hogy ismét kapjátok be!
falcatus-2
2024. január 04. 10:02
Egy szutyok:Győr megérdemli, hogy Borkai újra bizonyíthasson." Már "bizonyított" és "érdemeinek" megfelelően éli napjait.
bunko-jobbos
2024. január 04. 09:46
Halvány bocifing, ahogy egyik választás előtt mondta egy ismerősöm az induló polgármesterjelöltre (ny. magyarországi kisváros). Azt hiszem olyan 120 szavazatot kapott. :-)
Majdmegmondom
2024. január 04. 07:37
Nyerni fog, mert soha nem irányította nála jobban a várost. Ezzel a Fidesz is nyerni fog, mert maradt az ő emberük, viszont ezúttal az elvakult balosok is rá fognak szavazni... Hajrá Borkay!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!