Népszavazási kezdeményezést nyújtottunk be, hogy teret engedjünk az aktív eutanáziának

2023. december 13. 07:53

A magyar emberek dönthessenek erről.

2023. december 13. 07:53
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„A Momentum Mozgalom hisz a szabadságban. Hiszünk az emberi méltóságban. És hiszünk abban, hogy egy ember az életvégi döntéseit szabadon hozhatja meg. Ez egy olyan ügy, amit társadalmi párbeszédre kell bocsátani és a napi pártpolitika fölött kell, hogy álljon.

Ezért Karsai Dániel alkotmányjogásszal közösen a Momentum népszavazási kezdeményezést nyújtott be, hogy Magyarországon is megadják a gyógyíthatatlan, halálos betegek számára a szabad életvégi döntést, és teret engedjenek az aktív eutanáziának.

A Momentum teljes szervezete készen áll arra, hogy összegyűjtsük a kellő számú aláírást, hogy a magyar emberek dönthessenek erről egy népszavazáson. 
A célunk az, hogy június 9-én, az európai parlamenti és önkormányzati választásokkal egy időpontban rendezzék meg a népszavazást, ezzel is biztosítva, hogy a részvétel is magas legyen.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 227 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. január 05. 21:23 Szerkesztve
Cseh Katka mama: Miénk a halálharc. Krupp Skya: Nem! A tiéd a lárvaarc. Nagyanyámnál ilyen pofát vágtak a selyemhernyók amikor kirágták magukat a gubóból.
mai nap
2023. december 29. 13:30
Nem vagyok megütközve rajta, hiszen a Momentum a halál kultúrájának ápolója. Van egyáltalán annyi szavazója, hogy önállóan politikai tényező legyen?
Vasgyari Tibi
2023. december 28. 18:48
Mit keres ez a nő a közeletben ?
Krupp Skya
2023. december 18. 20:50
Kérdés: Akarja ja-e ön hogy a céghálóban megpályázott 4,7 milliárdos CseK Katka önként bevehesse a ciántot?.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!