Nem a legélesebb kés a fiókban: bűnügyi felügyelet alatt volt, elment alumíniumot lopni

2023. december 18. 12:22

A kiérkező rendőrök elől azonban nem tudott elbújni.

2023. december 18. 12:22

Egy áramszolgáltató salgótarjáni telephelyének biztonsági őre tett bejelentést december 10-én éjszaka, hogy a raktárban mozgást észlelt. Később kiderült, hogy két férfi érkezett a telephelyre lopási szándékkal az éjszaka közepén – írja a Police.hu.

A rendőrség beszámolt a tettesek tevékenységéről is. Átmásztak a kerítésen, és a telephelyen a magasfeszültségű áram vezetésére szolgáló huzalokból több métert összegyűjtöttek. A vezetékek egy részét a kerítésen kívül lepakolták, azonban közben a rendőrök is a helyszínre érkeztek.

A közeledő szolgálati gépkocsi lámpafényét meglátva a két elkövető az épület mögé bújt el.

A rendőrök azonban elfogták a 42 éves dunaharaszti és 45 éves solti lakosokat, előállították, és a nyomozók lopás bűntett miatt kihallgatták őket.

A fiatalabb elkövető már többször volt büntetve vagyon elleni és erőszakos bűncselekmények miatt, elfogásakor is bűnügyi felügyelet alatt állt, ezért a hatóság tagjai őrizetbe vették.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Police.hu

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2023. december 18. 13:06
Ötmilliós kérdés...
billysparks
2023. december 18. 12:55
Jelöljük meg a C választ Vágó Úr!
Agricola
2023. december 18. 12:53
Majd kapnak egy enyhe ejnye-bejnyét! És aztán megint mehet. Minden tovább.
tikkadt-szocske
2023. december 18. 12:35 Szerkesztve
Cigány a sofőrvizsgán 100 km/h - val száguld el egy stoptábla mellet. - Milyen tábla volt az ? Kérdi a vizsgabiztos mérgesen a cigányt. - Alaménium! Megforduljak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!