Koncz Zsuzsa viselt dolgai nagyon durván felbőszítették az Orbán Viktor Akciócsoport tagjait

2023. december 31. 07:24

Nagyon fontos, hogy kiderüljön az igazság ezekről az emberekről, mert gyalázatos módon a saját szimpatizánsaikat, rajongóikat csapják be.

2023. december 31. 07:24
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Felhévizy mindig meglepődik, amikor Reinfrank nénivel beszél, hogy az idős asszony milyen jól látja a dolgokat. Érdemes egy pillanatra ideidézni azokat a tényleg erős mondatokat, amelyeket Mező Gábor mondott az Axióma műsorában a baloldali énekesnőről:

»[…] Nagyon nevetséges ez a Koncz Zsuzsa Jelbeszéd-botrány. Ez az egyetlen, amihez tud ragaszkodni, hogy ebből nagyon nagy balhé volt. Azt hazudta, hogy utána évekig nem jelenhetett meg lemeze. Ha valaki beüti a Wikipédiára, látni fogja, hogy a következő években sorra jelentek meg a lemezei. Arra nem vette a fáradságot a Koncz Zsuzsa, hogy úgy hazudjon, hogy az ne legyen egy perc alatt lenyomozható. […] Az ő mellettük álló sajtó erről nem fog tudomást venni. […] Boldizsár Iván menyeként, a fia feleségeként a diktatúrának a kegyeltje volt. Azt is tudjuk, hogy benne volt az Országos Béketanácsban, ami már a 60-as években is nagyon égő lett volna egy normális embernek, de akkor, amikor ő benne volt a 70-es évek végén, 80-as évek elején, szánalmas. Egy ilyen ember, aki benne volt a diktatúra propagandaszervezetében, ő beszél arról, hogy ő milyen lázadó volt, ez olyan hazugság, ami önmagáért beszél.[…] «

– Bizony, nem csodálom, hogy Koncz Zsuzsa bőszítette fel a legjobban az Orbán Viktor Akciócsoport tagjait. Nagyon fontos, hogy kiderüljön az igazság ezekről az emberekről, mert gyalázatos módon a saját szimpatizánsaikat, rajongóikat csapják be – gondolta magában Felhévizy, és miután biztonságba helyezte a Reinfrank nénitől kapott kedves ajándékot, folytatta a szilveszteri előkészületeket.

Boldog új esztendőt kívánunk minden kedves olvasónknak!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vip era
2024. január 01. 22:34
Hobónak volt egy jó kérdése. Hol vannak az "üldözöttek" betiltott művei?
Apa1964
2024. január 01. 07:38
Én az "átkosban" sem politizáltam most sem teszem. Akkor is és most is szeretem a Konczsuzsit a Bródyt a Kovácskatit a Zalatnaycinit meg az összes régi énekest a Hobótól a Vikidálig!!! Akik itt vitatkoznak ilyen hülyeségeken, azok maguk is tök hülyék és semmi közük nincs sem a "régi" rendszerhez.....sem a mostanihoz! Veszekedős...marakodós....kákáncsomós....megkeseredett embereket olvasok itt. Elszomorító, lehangoló.
kerek-a-perec
2024. január 01. 04:08
Mi van Felhévizy, nem izlik az igazság? Csak mantrázd a O1G, (volt kommunista titkár), diktatúra propagandáját!
Takagi
2023. december 31. 21:25
Kommunisák által futattot szar besúgó. Vén banya,már megy a kremibe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!