Kiderült, miért van dugó a Kolosy térnél: újabb kerékpársávokat festenek Karácsonyék a munkanap közepén

2023. december 08. 11:43

„Támogatom a kerékpáros infrastruktúra fejlesztését továbbra is – de ezt miért így és ilyenkor, egy hétköznap közepén kell csinálni?” – fogalmazott Vitézy Dávid.

2023. december 08. 11:43

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: olvasónk fotójának tanulsága szerint az Üllői úton péntek délelőtt sem lehet iparkodni, azonban Vitézy Dávid közösségi oldalán megosztott bejegyzése szerint nemcsak az Üllőin esett el a főváros.

Kolosy tér most, pénteken a nap közepén zajlik az új kerékpáros forgalmi rend felfestése, a Szépvölgyi úton, ezért aztán hosszasan torlódik a forgalom és benne a 29-es, 65-ös, 165-ös buszok is”

– mutat rá közösségi oldalán a közlekedési szakember. „Támogatom a kerékpáros infrastruktúra fejlesztését továbbra is – de ezt miért így és ilyenkor, egy hétköznap közepén kell csinálni?” – vetette fel Vitézy.

Mutatjuk az említett bejegyzést:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Vitézy Dávid Facebook-oldala

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. április 20. 12:39
PATKÁNY KARÁCSONY BAZD MEG ANYÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cutcopy
2023. december 28. 11:14
Festőművész ez a geli, akárki meglássa..
julcsi-66
2023. december 08. 23:07
Egészen szürreális hogy decemberben kerékpársávokat festegetnek, azt hiszem ha mégegyszer megszavazzák karigerit vagy más ballibantat akkor bp. lakossága meg is érdemli hogy még a városházát is eladják a fejük fölül...
Bider-Mayer
2023. december 08. 16:11
Remélem a hóra festenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!