Fantasztikus fejlesztést jelentett be a BKK: felfestettek pár méter biciklisávot

2023. december 02. 17:45

Mindezt egy zebra mellé.

2023. december 02. 17:45

Nagy csinnadrattával hirdette meg a BKK a Facebook-oldalán, milyen fejlesztéseket hajtottak végre a közelmúltban. „A XI. kerületben több utat két irányban járhatóvá tettünk, átalakítottuk a Bártfai utca, Vahot utca–Tétényi út kereszteződést, forgalomcsillapító átalakításokat végeztünk a Domokos Pál Péter Általános Iskola előtt, illetve számos helyszínre telepítettünk kerékpártámaszokat” – írták. 

A bejegyzés mellé közölt fotók egyikén komoly beruházásnak tüntették fel, hogy elhelyeztek egy kerékpártámaszokat. Egy másik fotón pedig az látszik, hogy felfestettek egy biciklisávot a zebra mellé.

Nyitókép: Facebook

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
julius68-2
2023. december 22. 21:58
Az szép lesz amikor sárga villogónál 40-nel átsugan egy biciklis a semmiből mert akkor is elsőbbsége van és az autó már már képtelen megállni.
Vasalo
2023. december 16. 09:04
A minap nem azt mondták, hogy még egy zebra felfestésére sincs pénzük most meg ez?
pumuklik
2023. december 04. 09:06
Geli önmagába fasz gyerek!
Jajdejónekünk
2023. december 03. 06:59
Én nem tudtam, hogy a BKK önhatalmúlag tehet változtatásokat a közterületek használatával kapcsolatban pl. Vagy hogy útépítő kivitelező is egyben. Nem értem az egészet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik