Elindult, már online is kitölthető a nemzeti konzultáció!

2023. december 16. 11:45

Mutatjuk, hol tudja kitölteni!

2023. december 16. 11:45
null

Mostantól online is ki lehet tölteni a nemzeti konzultációs kérdőíveket – tájékoztatott Facebook-oldalán Dömötör Csaba. Mint a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterhelyettese elmondta, a konzultációban nagyon sok fontos kérdés van, de a legnagyobb vita ezekben a napokban az ukrán csatlakozásról zajlik.

A kormány szerint rossz döntés ezt megkezdeni, Brüsszel nem kérdezte meg az embereket, de a magyar kormány megteszi.

Dömötör elmondta: tegnap 62 ezer konzultációs levél érkezett vissza postán.

A nemzeti konzultáció online változata itt tölthető ki. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herceg-3
2023. december 17. 05:55
Én személy szerint jobban örültem volna egy olyan kitölthető kérdőívnek ahol nem csak az előre megadott 2 választás közül jelölhetem az egyiket, hanem ha én magam írom le a véleményem! Szerintem, a kettő kombinálható lett volna, mert voltak olyan kérdések (pl. ukrajna EU-s tagságával, vagy támogatásával kapcsolatosan), amelyek úgy jöttek le számomra, mint ha ez a döntés nem a végleges változatot hordozná magában! Olyanra gondolok, mint pl. az Ukrajnai EU tagsággal kapcsolatos kérdés, amiben az van, "hogy támogassuk az ukránok EU-s csatlakozását" és "addig nem, míg a Brüsszeli pénzeket meg nem kapja Magyarország"! lehet, hogy nem szó szerint idéztem, de a lényeg az benne van! Nos, Ukrajnát SOHA (!!!), semmilyen módon nem szabad támogatni! Sem pénzzel, sem a jövőbeni EU-s tagsággal! Ez az én véleményem!
Lombi
2023. december 16. 20:21
1) Ne fizessünk többet Ukrajna támogatására, amíg a nekünk járó pénzt nem kaptuk meg. 2) Akkor is fogadjuk el a brüsszeli kérést, ha a nekünk járó pénzt továbbra sem biztosítják. Ezzel van egy kis gond. Leszarom, hogy kapunk, vagy nem eu-s pénzt. Nem szeretném, ha ulrajnát támogatnánk. Ezzel azt az özenetet küldjük vissza, hogy az eu-s pénzek fejében, mehet ukrajna végtelen uniós támogatása.
Lajoss
2023. december 16. 18:36
Annyit hazudtok,amennyit elbír a teflon bevonatú képetek.
files32
2023. december 16. 18:08
Az analfabéta fideszbirkák füstjelekkel IS kitölthetik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!