Dobrev Klára is elárulta, mi az újévi fogadalma (VIDEÓ)

2023. december 31. 15:09

Az árnyék-miniszterelnök legfontosabb feladatának nevezte Orbán Vitor rendszerének meggyengítését és megdöntését.

2023. december 31. 15:09

Ahogy arról a Mandiner beszámolt szilveszter napján, Gyurcsány Ferenc egy videóval jelentkezett, melyben a jövő évi terveikről, és pártja, a DK irányvonaláról beszélt.

Nem sokkal később a pártelnök felesége, a párt EP-képviselője is előrukkolt egy „spontán” videóval, melyben egy munkatársával beszélgettek az újévi fogadalmakról. A leírásból kiderült, hogy egy szolnoki kampányút során merült fel ez a téma.

Dobrev Klára kérdésre válaszolva elmondta, hogy magánemberként „tele van újévi fogadalmakkal”. Példaként a sportot és az egészséges étkezést hozta. 

Majd itt váltott a kamera, és az árnyékkormány miniszterelnöke arról kezdett beszélni, hogy a fogadalmai arról szólnak, hogy miként fogják 

meggyengíteni, majd megdönteni Orbán Viktor rendszerét.

Csak ezen jár az agyam” – jelentette ki.

Dobrev szólt arról is, hogy feladatuk az, hogy „visszaszerezzék Magyarország jó hírét”, így 2024-ben is folytatják a diplomáciai építkezést.

A rövid videót alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasgyari Tibi
2024. január 05. 09:26
Miből gondolja Dobrev Klara hogy amit a DK javasol az működne? Gyurcsany mar egyszer csődöt mondott, semmi garancia nincs hogy most ne állna fejre. Gyurcsány újabb marketingfogás a ez a szociáldemokrata köpeny, a sokadik köpönyeg, amivel az embereket lehet hülyíteni. Épp azt látjuk hogy egész Európában buknak meg a szocdemek, szóval nehogy mar….
herceg-3
2024. január 01. 20:54
Dobrev Klárica fogadalma: Múúú, mú, múúúúúúúúú múú mú. Múúúú, múúúúúúúúú! Múúú.
vbandi-8
2024. január 01. 13:17
Gerinctelen hazaáruló liberálnáci dékás féreg, soha többé bal oldalt.
Nehidd El
2024. január 01. 12:00
"Az árnyék-miniszterelnök legfontosabb feladatának nevezte Orbán Vitor rendszerének meggyengítését és megdöntését." Legközelebb már a megbízási szerződését is megmutatja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!