Itt vannak Gyurcsány Ferenc újévi fogadalmai (VIDEÓ)

2023. december 31. 10:43

„Segítsetek valóra váltani a DK újévi fogadalmait” – írta a politikus.

2023. december 31. 10:43

Egy rövid videóval búcsúztatta a 2023-as évet Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke közösségi oldalán. Mint fogalmazott, az év utolsó napjai a számvetésről, de ugyanakkor a jövő évi fogadalmakról is szólnak. 

Gyurcsány a jövőbe tekintve kijelentette, hogy neki azon kell gondolkodnia, hogy 2024-ben mit fog tenni a Demokratikus Koalíció. 

„Továbbra is azt a politikát visszük, amiben hiszünk.

Hisszük, hogy jobb lesz Magyarországnak, egy tisztességes szociáldemokrata politikát.”

Majd azzal folytatta, hogy azért fognak dolgozni, hogy több szavazójuk legyen, több mint a mai 1,1 millió. Továbbá azért, hogy növekedjen a tagságuk. Mint kiderült, országosan 17 ezren tagjai a DK-nak.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezután kitért az EP-, és a helyhatósági választásokra is. Ezek kapcsán leszögezte, hogy szeretné, ha még nagyobb képviselettel rendelkeznének Brüsszelben és még több polgármestert, valamint képviselőt adhatnának a magyar közéletnek.

Valamint megígérte, hogy 2024-ben is érvelni és vitázni fognak az Országgyűlésben, és elmennek vidékre is.

Végül megjegyezte, hogy ahhoz, hogy a DK a fenti fogadalmait teljesíteni tudja, arra van szüksége, hogy minél többen jelentkezzenek hozzájuk aktivistának.

Ahogy eddig is, 2024-ben is csak veletek sikerülhet”

 – írta a videó kísérőszövegében Gyurcsány Ferenc.

A teljes felvételt alább tekinthetik meg:

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. január 10. 15:53
A Katona szinházi belépöjegy-mutyin is látszik, hogy a gyurcsányisták még az aprópénz méretü ügyekböl is korrupciós mutyikat csinálnak. Képzeld el, mit csinálnának ott, ahol milliárdok forognak a kockán. Gyurcsányt es haverjait hatalomra segíteni, az egy nemzeti öngyilkossággal lenne egyenlö. Gyurcsány az egész országot PRÉDÁNAK tekinti. A magyarok túlélésére egyedül Orbán a garancia. Ezt bizton mondhatjuk. De ez felveti annak a kérdését, hogy mi lesz akkor, ha Orbán kiöregszik ebböl a szerepböl. Ki lesz az utódja? Ki kell, hogy nevelödjön egy következö keménytökü fideszes, aki ezt a vonalat tovább viszi. DE SAJNOS NEM LÁTOM, HOGY EBBEN VALAMI ALAKULNA. MINISZTERELNÖK ÚR, TESSÈK GONDOSKODNI, TESSÈK KINEVELNI AZ UTÀNPÓTLÁST. Mert Német Szilárd és mások, hiába helyettesek, hiába ott vannak a tüz közelében, ök erre a szerepre messze nem alkalmasak. Szijjártó minisztert el tudnám képzelni.
Palatin
2024. január 10. 15:51
Ezt a kifejezést, hogy "ORBÁNTALANÍTANI" egészen biztosan Gyurcsány találta ki, mert ebben benne van az ö saját egyéniségének a lényege. Ugyanist ha ennek a szónak a betüit átrendezzük, azt kapjuk, hogy: "ITALA BOR, INNA TÁN" Igen, ez gyurcsányra vall, kétség kizárva. Náluk mindig kiáll valahol a lóláb.
Palatin
2024. január 10. 15:51
Gyurcsány olyan mint egy természeti csapás, önmagában kell értékelni, és nem aszerint, hogy mások mit mondanak róla. A verset, ami Fletóra a legjobban passzolna, azt Juhász Gyula írná meg a legtalálóbban, ha még élne, "Milyen volt böszmesége..." címmel: "Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár."
EJP1
2023. december 31. 21:35
A DK (Dobrev Klára párt) se nem demokratikus,se nem koalíció. Egy a kommunista utód pártok közül. A szociáldemokraciahoz semmi köze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!