„Be kell tolni a trolit, ha suliba akarsz menni!” – tanulságos videót posztolt egy diák a Budapesti hókáoszról

2023. december 01. 08:46

Utasok próbálták kimenteni az elakadt trolibuszt.

2023. december 01. 08:46

„Be kell tolni a trolit, ha suliba akarsz menni” – írták ahhoz a TikTokra felkerült szürreális videóhoz, amelyen az látható, hogy utasoknak kell betolniuk Budapesten a „váratlanul leesett” miatt elakadt 80-as trolibuszt.

Karácsony: Mutass szebbet, mint a hófödte Andrássy út

Budapest főpolgármesterét azonban láthatóan nem igazán zavarta a jelentős havazás az úton. Miközben a hirtelen jött havazás több helyen is fennakadásokat okozott a fővárosban a főpolgármester inkább a havas utcák szépségében gyönyörködött:

Mutass szebbet, mint a hófödte Andrássy út”

– írta Karácsony Gergely a Facebook-oldalán

Ezt is ajánljuk a témában

Az elakadt trolibuszról készült videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képmetszet / TikTok

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. december 03. 16:32
No most a trolit villany hajtja, szabdmeg!. Úgy lehet betolni egy trolit vagy villanymozdonyt meg a villamost, mint a tankot evezővel hajtani. Akkora épületes barmot, mint aki ezt a mondatot leírta, mutogatni kellene a nagykátai állatvásáron, a szamarak és az öszvérek között. Betolni legfeljebb a remízbe lehet az eső meg a hó elől. "Betolni" csak robbanómotort lehet, te ügyefogyott, idióta, hibbant karácsony rokon. Esetleg kurbliról hallottál már? No szabdmeg, azzal sem lehet villanymotort indítani.
I feel the earth move under my feet
2023. december 01. 10:53
"tizennyolcfok 2023. december 01. 10:38 mondjuk ez lázár mávjánál mindennapos vidéken. pesten csak az évi egyetlen hóesés napján kell. " Egen??? Vidéken a vonatokat tologatják a fogatlan, rosszul öltözött vidékiek? (az internetet meg a postás hordja ki kisfloppyn.. ugye?)
tizennyolcfok
2023. december 01. 10:38
mondjuk ez lázár mávjánál mindennapos vidéken. pesten csak az évi egyetlen hóesés napján kell.
Abiondi
2023. december 01. 10:21
-Te Imre, mennyi jutalmat adott neked a GeLgő? - 6 millát, de keveslem. -És ebből a 6 millából mennyi csúszásgátló szóróanyagot lehet venni télre, ha jön a hó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!