Budapest elesett, de Karácsony szerint szép a hófödte Andrássy út

2023. november 30. 11:28

„Mutass szebbet, mint a hófödte Andrássy út” – írta Karácsony Gergely a Facebook-oldalán.

2023. november 30. 11:28
null

Úgy néz ki, hogy Budapest főpolgármesterét nem igazán zavarja, hogy a jelentős havazás gátolja Budapesten a közlekedést. A hirtelen jött havazás több helyen is fennakadásokat okozott, egy a szerkesztőségünknek küldött felvétel is megörökítette, ahogy elesett a BAH-csomópont. Erre a főpolgármester Facebookot ragadott.

Mutass szebbet, mint a hófödte Andrássy út”

– írta Karácsony Gergely a Facebook-oldalán.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2023. december 01. 10:31
Hogyan kerültél oda Karigeli? Csak nem autóval vitetted magadat oda? Áá dehogy, biztosan biciklivel mentél a szabadsághegyi villádból az Andrássyra.
BAJA
2023. december 01. 09:04
a hófödte Andrássy úr egyik lámpavasán lengedező Xarácsnyuk szemére kacsintja egy holló, csecse bogyó…
Csányi Gyuri
2023. november 30. 20:32
A letakarított Andrássy út még szebb.
masikhozzaszolo
2023. november 30. 19:20
Az őszinte öröm látszik. Négy évig dolgozott azon, ne legyen semmilyen közlekedés Budapesten, és most végre megvalósult. Gondolom, ha olvad úgy olvad majd a mosoly is. Megint közlekedni fognak. Még a végén imádkozni is fog, hogy essen megint, és fagyjon le. Egyébként én is azt kívánom. Mint a sífutónak. Neki is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!