Szűcs Nelli is megszólalt a Nemzeti Színházban történt balesetről

2023. november 13. 18:40

Szűcs Nelli lapunknak úgy fogalmazott: „Ott állunk a megsérült kollégák mellett, és az egész színház kiáll az igazgató, Vidnyánszky Attila mellett is”.

2023. november 13. 18:40
null
Őry Krisztina
Őry Krisztina

A ma reggeli rendkívüli társulati ülés után utolértük Szűcs Nellit is, a Nemzeti Színház társulati tagját, aki Blaskó Péterhez csatlakozva az igazgató szavait osztotta meg a Mandinerrel.

Vidnyánszky Attila a társulati ülésen az orvosok szavait idézte a kollégáknak: Adjunk hálát, hogy a Jóisten velünk volt, a színházzal, hogy nem történt nagyobb baj. Mert történhetett volna.

 A színház egy veszélyes üzem, soha nem tudjuk, mikor hol leselkedik ránk a baj, független attól, hogy ki vezeti a színházat.

Mert az ördög nem alszik, nem vagyunk bebiztosítva, az élet sem egy biztonságos játék – fogalmazott Szűcs Nelli. 

Össze kell tenni a kezünket, és hálát kell adni a Jóistennek, hogy nem lett még nagyobb baj.

Az egész színház ott áll a megsérült színészek, Szász Juli és Horváth Lajos Ottó mellett, felajánlottuk segítségünket, s a társulat ugyanúgy kiáll az igazgató, Vidnyánszky Attila mellett is – zárta szavait Szűcs Nelli. 

Nyitókép: Eöri Szabó Zsolt / Nemzeti Színház

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Advocate
2023. november 15. 06:19
Igen, rezeg a léc, meg a Zsoltikának is, ha az il direttore menni fog!
Skywalker_bp
2023. november 14. 00:18
Vidnyánszky lemondásában az is benne van, hogy valszeg tényleg van része a sztoriban. Enélkül nem mondott volna le. Neked meg lesz helyed másik direktor alatt is, akkor is ha nem kapaszkodsz most fel a pulpitusra, a párttagkönyved lobogtatva.
h040183
2023. november 13. 21:57
Sajnálom, pont aznap este mentünk Szűcs Nelli előadására, amikor láttuk, hogy ott áll a mentő. Nelli hibátlanul játszott, pedig már biztos tudta, hogy mi történt.
Lajoss
2023. november 13. 19:25
Szűcs Nelli…az életben nem hallottam a nevét…😳
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!