Rossz hírt kaptak a budapesti embervadászat miatt börtönben ülő szélsőbaloldaliak

2023. november 16. 04:57

A több súlyos sérülttel járó, német bűnszervezet módszereivel elkövetett támadásokat még februárban hajtotta végre egy külföldiekből álló bűnszervezet. Az ügyben új információ jutott a Mandiner birtokába.

2023. november 16. 04:57

Mint arra a Mandiner olvasói emlékezhetnek:

viperával felszerelkezett, símaszkos, radikális banda támadt rá több áldozatra Budapesten, többek között egy 40 év körüli férfira a XI. kerületben 2023. februárjában.

Többeket annyira megvertek, hogy kórházba kellett őket szállítani. Az áldozatokat sajtóinformációk szerint találomra választották ki a katonai jellegű ruházatuk alapján. A fővárosi rendőrök négy embert – köztük három külföldit – még abban a hónapban őrizetbe vettek. Erről itt írtunk bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt tudni a felfegyverzett elkövetőkről

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt rendelt el első körben büntetőeljárást. A támadók közül az egyenruhások többeket követni kezdtek, és végül a belvárosban fogták el őket: egy német férfit, egy német és egy olasz nőt. 

Műanyag borítású kalapács, ólommal bélelt gumikesztyű, vipera, gázspray volt náluk, valamint kiderült: a brutális támadások szálai egészen egy nemzetközi bűnszervezetig érnek. Az embervadászat ugyanis a hírhedt német szélsőbaloldali bűnszervezet, a Hammerbande módszereivel történt.

A felfegyverkezett balosok egyike ráadásul a hírhedt német szélsőbaloldali Kalapács bandához köthető, amelynek tagjai külföldön hasonló módszerekkel számolnak le politikai ellenfeleikkel – írta meg márciusi cikkében a Magyar Nemzet. Ennek részleteit itt olvashatja.

Ezt is ajánljuk a témában

Három vádlott, több még szökésben

A három külföldi ellen nemrég a Fővárosi Főügyészség vádat is emelt, amely szerint mindhárman bűnszervezet tagjaként vettek részt a februári támadásokban. A vádlottak közül az olasz nőt bűnszervezetben elkövetett életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével, a német férfit és a szintén német állampolgárságú nőt pedig bűnszervezetben részvétel bűntettével vádolja, és velük szemben fegyházbüntetés kiszabását, valamint Magyarország területéről történő, határozott idejű kiutasítást indítványozott.

A többi elkövetőt még keresik: egy albán, egy szír, két olasz és tíz német állampolgár ellen adtak ki európai és nemzetközi elfogatóparancsot. 

Exkluzív, friss értesülés a szélsőbalosok ügyében!

Az ügy legfrissebb fejleménye cikkünk írásakor, hogy

az elsőfokú ítéletig börtönben maradnak a Budapesten embervadászatot rendező szélsőbaloldaliak.

Az elsőfokú határozatig fenntartotta a bíróság annak a két külföldi baloldali radikálisnak a letartóztatását, akiket azzal vádolnak, hogy részt vettek a februárban történt Antifa-támadásokban – közölte megkeresésünkre az ügyészség és a Fővárosi Törvényszék. A végzés nem végleges, mivel a védők fellebbezést jelentettek be.

A német nő egyelőre jövő februárig marad bűnügyi felügyeletben, míg férfi honfitársa és az olasz nő letartóztatását a napokban tartotta fenn az ügyükben döntő Fővárosi Törvényszék.

***

Nyitókép: A Fővárosi Törvényszék Civil- és Egyéb Cégnek nem minősülő szervezeteket Nyilvántartó csoport cégtáblája a főváros V. kerületi Nádor utcában lévő épületen. Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

 

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2023. november 17. 11:51
Kommunisták <=> sorozatgyilkosok esetében vissza kellene hozni a halálbüntetést!
alexandrosz-2
2023. november 16. 15:37
Semmilyen "rossz hírt" nem kaptak a zsidó kommunista terroristák. Akik itt rossz hírt kaptak azok a magyarok, ahogyan a cikk is leírja. A feltételezett 15 elkövetőből 3 van letartóztatva, 14 másiknak még a nevét se tudhatjuk, ahogy a magyar segítőikét sem. A zsidók a zsidó társaikkal keményen védik egymást, miközben a vétótlan köpcös geci titkosszolgálatai, oknyomozó újságírói, szemkilövő cigányőrei, zsidóvédő vérügyészei alszanak, vagy nácikra vadásznak. A jobboldalinak hazudott sajtó szarnál szarabb propagandistái még egy összegzést sem tudtak összehozni két éve arról, hogy mennyi pénzt toltak az ellenségeinknek a zsidó gazdáik külföldről, kik tolják az antifa terrort ezerrel itthon. Letartóztatások nem voltak. Gyanúsítások nem voltak. Mindenki ártatlan és a zsidó bírák még harcba se léptek a tesóik mellett. Ezért jobb lenne, ha kussolnátok cuckoldkonzi mandineres buzik!
kipe71
2023. november 16. 12:18
ÉN azt szeretném, ha a titkos szolgálat értesítené az ilyen támadások lehetőségéről a népet... MERT akkor Én ott lennék és szarrá verném a sok köcsögöt!!!! UFF Én beszéltem, egy Magyar Huszár...
Krupp Skya
2023. november 16. 10:02
Antifa az az Apró Antifa-szának a rövidítése?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!