Perjés Gábor nem tagadta, hogy kiszállt hozzá a NAV, de továbbra is hallgat a mikroadományokról (VIDEÓ)

2023. november 21. 17:29

Tordai Csaba után a párbeszédes politikusnál is vizsgálódott az adóhatóság.

2023. november 21. 17:29

A Mandiner is beszámolt róla, hogy a NAV házkutatást tartott kedden Perjés Gábor törökbálinti otthonában. A Magyar Nemzet értesülései szerint az adóhatóság a 99 Mozgalom kampányfinanszírozási ügyével összefüggésben szállt ki a politikus otthonához. Mint ismert, Perjés az ellenzéki „mikroadományok” befizetőjeként vált ismertté az elmúlt hónapokban.

A nap folyamán a lap arról is beszámolt, hogy riporterüknek, Heiter Dávidnak sikerült az otthonánál megszólaltatnia Perjést. A riporter többek között azt szerette volna megtudni a párbeszédes politikustól, hogy 

milyen iratokat és dokumentumokat foglaltak le a nyomozók, 

de Perjés egyetlen kérdésre sem válaszolt, illetve azt kérte, hogy az ügyvédjénél érdeklődjenek.

A Magyar Nemzet az ügyben kereste az adóhatóságot és a nyomozást felügyelő ügyészséget is. Egyelőre várják a válaszukat.

A felvételt alább tekinthetik meg:

A Magyar Nemzet a házkutatás kapcsán megjegyezte: nem véletlen, hogy a NAV munkatársai megjelentek a II. kerületi ellenzéki önkormányzati képviselő házánál, mivel a 99 Mozgalom az ő lakcímére van bejegyezve.

A lap arra is emlékeztetett, hogy  a Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei annál a háznál is vizsgálódtak, amelyben Tordai Csaba ügyvédi irodája is van. Tordai Gyurcsány Ferenc egykori államtitkára, Bajnai Gordon bizalmasa, Karácsony Gergely ügyvédje és főtanácsadója, akinek a neve már az úgynevezett Városháza-gate kapcsán is felmerült.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salmonella
2023. november 22. 17:27
Oda kellene adni a "mikroadományt" a SOTE alapítványának, ami egyébként a kincstári médiával együtt sem tudott hetek alatt összekalapozni tizednyit sem.
Lajoss
2023. november 22. 16:03
Sok hűhó semmiért… A Párt összes ökle akcióban…😂😂😂
enes
2023. november 22. 11:13
Mit lehet találni ennyi idő után?
Takagi
2023. november 21. 20:28
Hallgatni arany, vagy is életet ment.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!