Házkutatást tartott a NAV Karácsony pénzes emberénél

2023. november 21. 11:33

Az adóhatóság kivonult Perjés Gábor törökbálinti otthonához is.

2023. november 21. 11:33

Perjés Gábornál is házkutatást tartott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) – tudta meg a Magyar Nemzet. A lap információi szerint Perjés törökbálinti otthonához szállt ki az adóhatóság, akik a 99 Mozgalom kampányfinanszírozási ügyével összefüggésben tartottak házkutatást. 

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei jelentek meg annál a háznál, melyben Tordai Csaba ügyvédi irodája is van. Tordai Gyurcsány Ferenc egykori államtitkára, Bajnai Gordon bizalmasa, Karácsony Gergely ügyvédje és főtanácsadója akinek a neve a Városháza-gate kapcsán is felmerült.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2023. november 21. 13:32
Ez nem balek, sunyi aruló! Berg et es tordai et mellett sunnyog a 2 keruletben!
nyugalom
2023. november 21. 13:31
Micsoda tenyerbemaszó galiciai! Most vihoghat!
miserablo
2023. november 21. 12:26
A büdös életben nem lesz bajuk ezeknek .Előbb oylan bíró meg ügyész kellene akik magyarok .Na meg a Korányi ,Bajnái féléktől megvonni a magyar állampolgárságot és ha belép Magyarországra ,azonnal vinni a börtönbe.
madas
2023. november 21. 12:14
A nyomozók is és a NAV is mindig hónapokkal később vonul ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!