Már Amerikába is elértek a palesztinbarát tüntetések: most a Capitoliumnál csaptak össze a rendőrökkel (VIDEÓ)

2023. november 16. 17:26

A demonstráció hamar elvesztette békés jellegét.

2023. november 16. 17:26
null

Izrael-ellenes tüntetők csaptak össze szerdán az amerikai rendőrséggel a Capitolium épülete előtt, a helyi sajtó közlése szerint egy személyt letartóztattak, a rendőrök közül legalább hatan megsérültek – számol be a Magyar Nemzet. A sérültek között van, aki vágási sérülést szerzett. 

A rendőrség közleménye szerint 150-en, a szervezők szerint 300-an demonstráltak. A gyülekezés békés jellege azonban hamar megbomlott, és heves összecsapások kezdődtek. 

Ráadásul a  tüntetés alatt a Capitolium élületében több demokrata politikus is tartózkodott, ők egy fogadáson vettek részt. Az aktivisták azt mondták, le akarják zárni az épület bejáratait, így kényszerítve a politikusokat arra, hogy gyertyafényes virrasztást tartsanak, valamint az izraeli háború befejezésére szólítsanak fel. Brad Sherman demokrata képviselő elmondta, több politikust az alagsoron keresztül evakuáltak az épületből. A politikus közösségi oldalán Hamász-pártinak nevezte a tüntetőket.

Nyitókép: képernyőmentés

 

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvv
2023. december 12. 08:26
Mindig is hulyek voltak. Rendesen oda kene csapni, es csirajaban elfojtani ezeket, amig meg birjak. Barmok.
rockercicc
2023. november 16. 19:06
Már rég be kellett volna tiltani a terrorista férgek örjöngését!
P_F_Juli
2023. november 16. 18:15
"...Capitolium élületében több demokrata politikus is tartózkodott, ők egy fogadáson vettek részt. Az aktivisták azt mondták, le akarják zárni az épület bejáratait, így kényszerítve a politikusokat arra, hogy gyertyafényes virrasztást tartsanak," Ha ennyivel megússzák, akkor még szerencsések is lesznek, tekintve, hogy ezek a tüntetések mivel járnak Európában. A felfordulás már ott is kezdetét vette, talán észhez térítő hatása lesz. Gondolom abban reménykedtek, hogy ha a két VH -t megúszták, most sem lesz náluk látható jele a világban általuk előidézett felfordulásnak. A mennyeiekhez azért fohászkodok, hogy ezt ne ússzák meg, ha esetleg nálunk végzetesebb kimenetele lenne bárminek. És abban is reménykedek, hogy az általuk generált gender őrületet is visszaszorítja némiképpen. Az utcai rendbontások során szívesen látnék náluk olyan verziót, amikor ez a két irányzat megmutatja, hogy melyikük az erősebb.
johannluipigus
2023. november 16. 17:51
A niggerek leszorultak a 2. helyre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!