Komoly üzenetet skandáltak az izraeli szurkolók a felcsúti stadionban (VIDEÓ)

2023. november 16. 07:44

Orbán Viktor is kint volt a mérkőzésen.

2023. november 16. 07:44
null

A Hamász október 7-ei támadása óta a Gázában dúló konfliktus nagy hatással a sportéletre is. Ennek egyik példáját láthattuk a szerdán Felcsúton megrendezett Izrael-Svájc Eb-selejtező mérkőzésen is.

A szurkolók a mérkőzés közben kifejezték szolidaritásukat a Gázában rekedt foglyok iránt, ugyanis a meccs  7. percében elkezdték azt skandálni, hogy 

»Bring them home!« azaz a »Hozzátok haza őket!”

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

@akulifai

A Hamasz túszaira emlékeztek a szurkolók Felcsúton megrendezett Izrael-Svájc Eb-selejtező 7. percében. “Bring them home!”

♬ eredeti hang - Kulifai Máté

 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NokiNokedli
2023. november 16. 11:25
Na éppen ezért nem szabad ide engedni a közel-keleti militarista bandát!
lendvaiildiko
2023. november 16. 11:20
Érdemesebb lenne tanulni a zsidóktól! Évezreden át megőrizték onazonossagukat és képesek voltak újra házat alapítani. Bezzeg nálunk hányan románoknak ukranoznak le olyan magyarokat akiknek a hazáját erőszakkal elfoglalták!
files32
2023. november 16. 10:32
Izrael eltévedt, vagy a Közel-keleten nincs bajnokság?
Akitlosz
2023. november 16. 10:22
semmisejo-2 2023. november 16. 09:17 "Megdöbbent ez a sok rosszindulatú komment! Próbálták egyetlen percre is beleképzelni magukat a túszok és a hozzátartozóik helyzetébe?" Ez egy labdarúgó meccs volt. Mindent a megfelelő helyen és időben. Jó, hogy nem a nézőtéren nagydolgoznak! Sportrendezvény nem a megfelelő hely politikai propagandára, bár sokan csinálják. Ahogyan a hozzászólásomban is írtam a portot csak eszköznek tekintik. "Elkeserítő, hogy ilyen gondolkodású emberek élnek közöttünk." Ezzel egyetértek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!