Orbán Viktor is kint volt a Felcsúton rendezett Izrael-Svájc válogatott mérkőzésen

2023. november 15. 21:34

Magyarország a béke szigete – írta a magyar kormányfő.

2023. november 15. 21:34
HAVASI Bertalan; ORBÁN Viktor

Ahogy arról korábban a Mandiner is beszámolt, Felcsúton játssza az izraeli válogatott a Svájc elleni Eb-selejtezőjét.

Respect Izrael!”

– írta Orbán Viktor szerda esti bejegyzésében, amiből kiderül: ő is jelen volt a mérkőzésen.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. november 16. 14:33
Talált magának metélt faszt a köpcös cigány geci, amit ájultra leszophatott. Neki a zsidók fasszopójának csak ez való.
files32
2023. november 16. 10:25
Egyébként izrael mióta van európában?
Reszelő Aladár
2023. november 16. 10:14
Nem sok Miniszterelnök mondhatja el magáról, hogy EB selejtezőt játszanak a hátsó kertjében. BezzegBulgáriának meg mi mindent kellett bevetni, hogy egyátalán a saját válogatottja játszhasson!
Palatin
2023. november 16. 09:18
A zsidóktól azt kell megtanulnunk nekünk magyaroknak, hogy hogyan lehet évezredekig, - akár még saját ország nélkül is -, túlélni, fejlödni, összetartani, sikeresnek lenni stb. olyannyira, hogy a Nobel-díjasok listáját vezetik. Ne ringassuk magunkat illuziókban. A kulcsszó a fennmaradáshoz az ÖSSZETARTÁS. Ami nélkül nincs jövöje egyetlen népnek sem. De a túléléshez, - olyan körülmények között -, mint ami a zsidóknak jutott, az összetartásnak valami magas hatványára van szükség. Nehogy azt gondolja valaki, hogy túlzás a magyarok sorsát összehasonlítani a zsidókéval. Nem túlzás. Trianon során francia részröl komolyan felmerült Magyarország teljes felosztása a szomszédok között. Erröl éles viták folytak a gyöztesek között, titokban. Végül azért nem valósult meg, mert az angolok, - saját érdekböl -, ellene szavaztak. Nem akarták, hogy a közép-európai térség és ezzel a német érdekszféra túlságosan meggyengüljön, és igy a franciák megerösödjenek. Az lett volna sorsunk, ami a zsidóké.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!