Karácsony bevallotta, hogy a kampányra költötték a pénzt

2023. november 24. 19:37

A főpolgármester kiállt Tordai Csaba mellett.

2023. november 24. 19:37
null

Meglehetősen szürreálisra sikerült, rövid interjút készített a Magyar Nemzet Karácsony Gergellyel. A főpolgármester láthatóan kínosan érezte magát és nem örült a sajtó kellemetlen kérdéseinek. 

Az inkább a baráti média kérdéseihez szokott baloldali városvezető a riporter kérdésére megerősítette, hogy a főtanácsadójánál tartott házkutatás ellenére, 

továbbra is a bizalmi emberének tekinti Tordai Csabát.

Mióta elkezdődött Tordai Csaba vesszőfutása, először jelent meg a nyilvánosság előtt a főpolgármester, aki ezúttal sem örült a sajtó kérdéseinek. Sok kérdésre nem adott egyenes választ, azt azonban megerősítette, hogy az okirathamisítással vádolt Tordai Csabát továbbra is a bizalmi emberének tartja.

A riporter kérdésére, hogy mégis mit szól az Tordaival történtekhez, Karácsony szűkszavúan csak annyit mondott, hogy a házkutatás „mélységesen felháborítja”.

„Miért hazudnék ilyesmit?”

A „mikroadományokkal” kapcsolatos bortrányra rátérve, a rövid interjú talán legmegdöbbentőbb része az volt, amikor a Magyar Nemzet munkatársa megkérdezte a főpolgármestertől, hogy nem szeretné-e elmondani, hogy milyen külföldi szervezetektől és adományozóktól kapta a pénzt? Erre Karácsony különös választ adva, csak annyit kérdezett vissza, hogy 

miért hazudnék ilyesmit? 

Azonban később mégiscsak kicsúszott a főpolgármester száján, hogy szóban forgó 506 milliós összeget a kampányra költötték. Arra, hogy a kampányon belül pontosan mire költötték ezt az összeget már nem volt hajlandó válaszolni. A sajtószabadságra mindig kényesen ügyelő baloldali politikus ezután bement a munkatársaival egy rendezvényre, ahova a Magyar Nemzet riportere már nem tudta követni őt.

A sajtót ne engedjétek be ide légyszi

– mondta a főpolgármester egyik munkatársa.

Az interjúból készült részletet itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2023. november 28. 12:10
Ez a szegény Geli, buta is, mint a sötét éjszaka, ezért is kedves sokaknak.A 42 bolsi tanácsadója sem különb, ezért is vitték a csőd szélére Budapestet.Abban reménykednek, hogy a korrupt EU vezetés megmenti őket.
Palatin
2023. november 27. 12:44
Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nékem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Eközben a bús a fenébe kiván téged elárvult pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható.
Palatin
2023. november 27. 12:43
Mocsok egy banda....
Lpazo
2023. november 26. 21:07
Ja! A haverok tanácsait fizették ki belőle!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!