Jön a fizetős Facebook Magyarországra is, így fog kinézni

2023. november 07. 16:23

Kedden többen is kaptak üzenetet arról, hogy havi előfizetési díj fejében reklámmentesen használhatják a Facebookot.

2023. november 07. 16:23

A Mandiner beszámolt róla október elején, hogy a Facebookot és az Instagramot is magában foglaló Meta vállalat azt találta ki, hogy fizetőssé teszi a két közösségi felület használatát azok számára, akik nem hajlandóak elfogadni a személyre szabott reklámokat.

Nem kellett sokat várni, hogy a magyarországi felhasználók is teljesebb képet kapjanak a Meta ajánlatáról. Kedden többen is kaptak üzenetet arról, hogy havi előfizetési díj fejében reklámmentesen használhatják a Facebookot.

 

A későbbiek során majd döntést kell hozni a Facebook további használatával kapcsolatban. Annyit már lehet tudni, hogy aki fizet a hirdetésmentességért, az az Instagramot is reklámok nélkül igénybe veheti majd a későbbiek során.

 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Olivier Douliery / AFP

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2023. november 07. 19:14
Csak azért vagyok rajta, mert az ismerőseim, barátaim is ott vannak.
luxusbatar
2023. november 07. 19:13
Hát....az átlag DK nyuggerrel nem tudom mi lesz. Gyakorlatilag rajtuk kívül nem nagyon használják az emberek.
KBA98
2023. november 07. 19:05
Kit érdekel Már évek óta lejöttem róla, mert csak a szart kavarják rajta!
bigfunk
2023. november 07. 18:33
Bazd meg Mandi az egyre több reklámaid. Eddig megvoltál nélküle, most meg nyílnak a kéretlen ablakok. Nem több, kevesebb lesz a bevétel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!