A szuverenitás kardja

2023. november 30. 17:23

A hazai médiapiac független szereplői a jól ismert helyzet miatt alternatív bevételi forrásokat kerestek az utóbbi években.

2023. november 30. 17:23
null
Munk Veronika
Munk Veronika
HVG

„Amikor a törvény tudatosan homályos, fontos egyértelműen fogalmazni. Tévedés lenne azt hinni, hogy mivel a Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető által a napokban benyújtott szuverenitásvédelmi törvényjavaslat szó szerint nem említi a civileket, nem említi az önkormányzatokat, az egyházakat, a szakszervezeteket, nem említi a médiacégeket, az újságírókat mint amiktől és akiktől meg kell védeni az országot, akkor nem is vonatkozhat rájuk.

Damoklészi kardot kovácsolnak apránként, amellyel változatos demokráciakorlátozó módokon sújthat le majd a kormánypárt.

Ismét olyan gumitörvényt terveznek elfogadni, amely önkényesen tágítható, ráhúzható választásokon induló pártok külföldi finanszírozásától teljesen független szerkesztőségekre, amelyeknek van nyílt, külföldi pályázaton elnyert bevételük.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ad majorem Dei gloriam
2023. december 03. 09:29
Nem az én problémám. Ha nincs pénzetek politizálni, akkor ne politizáljatok, gyarmatiak.
catalina11
2023. december 02. 17:24
a Munkok gyakran Munkács környéki zsidók...
catalina11
2023. december 02. 17:24
"..Budapest és a zsidóság egyesített hatalma leginkább a hírlapirodalmon nyugodott -állította Szekfű Gyula - a Három nemzedék című művében. Miután a hírlapirodalom teljesen kapitalizálódott és elzsidósodott, a keresztény magyar is csak akkor jut szóhoz, ha szélsőségek szolgálatába áll, és a zsidó hírlapokkal vetekedve űzi és hajszolja a magyart, a közjogi viszály, gyűlölködés és a nemzeti vétkek útvesztőjében..."
catalina11
2023. december 02. 17:21
Munk Veronika retteg....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!