Reagáltak Lázárék arra, hogy a főváros nem fizeti tovább a Biodóm fűtését

2023. október 20. 15:51

Leszögezték, a Biodóm befejezése Budapest feladata.

2023. október 20. 15:51
null

A Mandiner beszámolt róla, hogy a főváros nem fizeti tovább a Biodóm számláit. Bősz Anett főpolgármester-helyettes szerint végletekig kivéreztették a fővárost. A hatalmasra fújt városligeti buborék megtartásához mindenféleképpen szükség van egy minimum hőfokra. Amennyiben nem temperálják az épületet, akkor a tetőszerkezet tetején lévő, kívülről is látható háromszögek egyszerűen összeesnek, a tető beázik.

Ezt is ajánljuk a témában

Az atv Híradójának stábja kereste az ügyben a Lázár János vezette Építési és Közlekedési Minisztériumot. Válaszában a szaktárca azt közölte:

a Biodóm befejezése a főváros feladata. A kormány minden támogatást megadott, amit ígért.

Nyitókép: Máthé Zoltán

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
concrete
2023. október 23. 23:59
Ja. Igen: Ha nem indul el ez a kutyakomédia, ma is lenne Vidámpark, millió gyermek örömére. Csak hogy emlékeztessek rá.
concrete
2023. október 23. 23:55
Nem ártana tisztázni a tulajdoni/ és hatásköri viszonyokat. Ha a Főváros az építtető, akkor maga dönt az építkezés folytatásáról, vsgy megállításáról - ad absurdum akár a meglévő ház elbontásáról. Ha az állam sz építtető, akkor nem utasíthathatja a fővárost a befejezésre. Építésre kötelezés - ki hallott már ilyet?
ProletarFC
2023. október 23. 22:01
Télire meg fognak fázni a madagaszkári egérmakik is, olyan hideg lesz a Dómban - a befagyott ormányú afrikai elefánt és a taknyot köpő majmok gyógyítása is a kormány felelőssége lesz!
FeketeFehér
2023. október 20. 23:14
A Biodomot Tarlósék nagyon benézték, mindenféle szempontból. A főváros mostani vezetése meg látja, hogy ez a vaszett fejsze nyele, és vagy 3 éve szeretne megszabadulni az egésztől. Vigye a fidesz, ha már belekezdett. De arra a fidesz is rájött, hogy ezt anno elcseszték, mára meg elfogyott a pénz. Nagyjából semmire sincs elég.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!