Óriási kudarcba fulladt az ellenzék október 23-i tüntetése

2023. október 23. 19:29

Az Origo beszámolója szerint csak néhány száz ember vett részt a megmozduláson.

2023. október 23. 19:29

„Ünneplés helyett tüntetni akart a baloldal Budapesten, hatalmasat buktak” – olvasható az Origo cikkében, amely szerint egyértelmű kudarc az ellenzék október 23-ra szervezett tüntetése. A lap beszámolójában azt írja: mindössze néhány száz ember jelent meg a Hősök terén, innen indult a menet az Oktogonra, ahova kb. 850-en érkeztek meg. A cikkben hangsúlyozzák: a gyér részvétel azért is lehet „meglepő”, mert 

mindegyik baloldali párt óriási erőfeszítéssel készült, kivezényelték az összes elérhető pártaktivistát.


A tüntetők között ismét feltűnt Pankotai Lili, akit egy hangosbeszélővel a kezében kapott lencsevégre a stáb, a tüntetés végén Karácsony Gergely főpolgármester mond beszédet.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 29. 23:08
"Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Palatin
2023. október 29. 22:56
Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár.
Lajoss
2023. október 24. 16:53
Bástya elvtárs megint kordonok mögé bújt… Jópofa az a 45 másodperc a gazdijával,amit az orosz tv hozott nyilvánosságra,érdemes megnézni…ez tényleg egy beteg ember…🫢
Lajoss
2023. október 24. 16:51
Az Origo megint,vagy,mint mindig hazudik… Több ezren voltunk az Oktogonnál…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!