A külföldről pénzelt Gulyás Márton a külföldről pénzelt Karácsony Gergelynek: Nyilvánvaló, hogy az Orbán-kormánnyal való szembeszálláshoz kell a nemzetközi szolidaritás és a pénzügyi elit támogatása

2023. október 19. 11:30

Karácsony Gergely megnyugtatott mindenkit: az emlékiratai része lesz, hogy jól költötték-e el az 500 milliót.

2023. október 19. 11:30
Karácsony Gergely a Partizánban

A Partizán szerdai adásának vendége Karácsony Gergely, Budapest főpolgármester volt. Az adás során a városvezetőt többek között az 500 milliós adomány-mutyiról is kérdézte Gulyás Márton.

Ezt is ajánljuk a témában

Továbbra is választ várnak az ellenzéki szavazók Karácsony Gergelytől

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: a Telex szerint szerint Karácsony szövetségesei sem hisznek a főpolgármesternek. A lap egyik cikke szerint „még a saját szövetségesei sem hiszik el neki, hogy adománygyűjtő ládákban, mikroadományokból szedett össze 506 millió forintot az előválasztási kampányára.” Ennek részleteiről itt olvashat.

„A te megítélésed szerint te ebben a kérdésben végig transzparensen jártál el?” – tette fel a kérdést az amúgy általa bevallottan is Soros-pénzekből, valamint egyéb, amerikai pénzekből a csatornáját működtető Gulyás Márton.

Ezt is ajánljuk a témában

A kérdésre a főpolgármester egy korábbi, HVG-nek tett nyilatkozatát kvázi megismételve úgy reagált: „nézd, én azt tudom mondani, amit elmondtam, nincsenek más információim.” Valamint hozzátette, hogy szerinte Magyarországon anonim módon úgy lehet adományokat gyűjteni politikai célokra, ahogyan azt ők tették, valamint leszögezte:

én az gondolom, hogy ez jogszerű volt és erkölcsös”.

Gulyás: Szerinted egyébként a pénz maga hasznosan lett elköltve?

Az 500 milliós adomány elkötését illető műsorvezetői kérdésre reagálva Karácsony Gergely úgy fogalmazott: „ez egy az egész miniszterelnök-jelölti előválasztással kapcsolatos, generálisabb kérdés. Anélkül ezt nem tudom megválaszolni. Azt meg

nem érzem most időszerűnek, hogy ezen élve boncoljam magamat.”

„Akkor ez majd az emlékirataid része lesz majd?” – vetette fel Gulyás, amelyre Karácsony Gergely mosolyogva azt felelte: „igen”. Kérdésre válaszolva hozzátéve, hogy a politikai pályafutásának vége szerinte „azért még arrébb van”.

A beszélgetés említett részét itt nézheti vissza:

Nyitókép: Képkocka, Partizán, YouTube

 

 

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 21. 20:19
Van annak egy sajátos bája, amikor valaki nevének betüiböl ki tudod olvasni a rá jellemzö titkos üzeneteket. Nézzük meg hösünk Karácsony Gergely nevét. Az ö betüiböl a következö hét rejtett információt lehet kiolvasni, ha tudsz a betük között is olvasni: "KORCS AGYÁN GERELY" - valami gyermekkori balesetröl lehet szó, aminek utóhatását látjuk, "ARCÁN GYORS LEGYEK" - a legyek rászállnak, de nem tetszik nekik, gyorsan távoznak, "KORCS, GYERE LÁGYAN" - Gergöt felesége ilyen csábos szavakkal csalogatja az ágyba, "RONGY, GYERE KALÁCS" - ugyancsak a felesége finom regellire invitálja, "GYAGYÁS KREOL NERC" - kedvenc sötétre festett farsangi álruhája volt ez neki az oviban, "KEGYES, RONGY ÁLARC" - ezzel az álarccal nyeri el a nök szívét, bár minden hamis rajta, "KORCS AGY, EGÁL NYER" - jó hír Gergönek, rossz hír nekünk. Szellemi képességeit messze meghazudtolva megint nyerni fog.
Palatin
2023. október 21. 20:09
Karácsonyról valójában nincs mit mondani, ö Gyurcsánynak egy vadhajtása és kapcája egyben. Ha Gyurcsányt ismered, tudni fogod azt is, hogy milyen ember a vízhordója. Gyurcsány az a figura, aki képes lett volna különösebb átmenet és a legkisebb lelkiismeretfurdalás nélkül kiszolgálni Lenint, Sztálint, majd Hitlert és Szálasit, aztán egy újabb fordulattal Rákosit, Geröt és Aprót. Ez a figura egy valóban tehetséges politikai szélhámos, aki képes behódolni bármely szinezetü politikai szörnyetegnek, és azt teljes bedobással támogatni is hajlandó. És eközben a legkisebb büntudata sincs. Lehetséges, - ha öt pszichológiai, pszichiátriai vizsgálatnak vetnénk alá -, az lenne a diagnózis, hogy ö bár tetötöl talpig egy gazember, de erröl nem tud, és így nem is büntethetö.
Palatin
2023. október 21. 20:06
Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nékem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Eközben pokolra kíván téged megcsalt árva pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható.
Palatin
2023. október 21. 20:02
Van egy Karácsony/Biden-jelenség, aminek erösen köze van az amerikai trükkökhöz, a CIA-hoz és a háborúhoz is. Biden nem azért lett elnök, mert az amerikai polgárok ostobák. A választás lett úgy faltolva, hogy Biden nyerjen. Biden azért kell a háttérhatalomnak, hogy a hadiipar, a külügy stb, - a fajsúlyos intézmények, cégek -, teljesen szabad kezet kapjanak, és ne akadályozza öket egy megfontolt, okos politika, azaz egy határozott elnök. Ez a jelenség él és virul a világban. Gondoljunk csak arra, miért lett Budapesten egy abszolut alkalmatlan, buta tökfilkó a föpolgármester? UGYANAZÉRT, AMIÉRT BIDEN AMERIKAI ELNÖK LETT. Biden, még abban sem biztos, hogy ö az elnök. Igaz, ebben én sem vagyok biztos. Biden ugyanis pontosan azért amerikai elnök, amiért Karácsony budapesti föpolgármester. Az ilyen rongybabák mindig a mögöttük álló rafinált héjáknak kellenek. Ök a diszlet, ami mögött az ármány és valóság lejátszódik. Biden mögött a CIA ügyeskedik, Karácsony mögött Gyurcsány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!