Itt nézheti meg újra Sallai káprázatosan szép gólját! (VIDEÓ)

2023. október 14. 22:41

Elképesztő lövés volt!

2023. október 14. 22:41

Sallai Roland fantasztikus gólt rúgott a szerbeknek közvetlenül azt követően, hogy az ellenfelünk kiegyenlített, ezzel lett 2–1 a magyar válogatott javára. A Freiburg csatára a tizenhatos előterében szenzációs mozdulattal vette át Nego átadását, ezzel helyzetbe hozta magát, majd kilőtte a felső sarkot. A videóért kattintson ide!

Nyitókép: Képernyőfotó/TikTok

 


 

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2023. október 15. 13:21
Megkönnyebbültem a meccs végére. Q.va nagy mákunk is volt. A fejpárbajokat rendre elveszítettük. A szerbek egyszerűen magasabbra tudnak ugrani, mint a mi játékosaink. Ez elég feltűnő volt. Nem véletlen, hogy a góljukat is így szerezték. Egyszerűen többet dolgoztak a pályán, mint a mi játékosaink. Ez a győzelem, egy ajándék volt a számunkra. Örülök neki. De ha később az EB-n keményebb ellenfeleket kapunk, akkor ennél többet kell nyújtanunk.
llnnhegyi
2023. október 15. 12:17
A trükkös labda átvétel és lendületes mozgásából következett a pazar góllal végződött , labda elrúgása. -:))))) dr miniszterelnök szelleme Sallai fejében volt.
Unknown
2023. október 15. 11:46
Két gyönyörű gól és legalább akkor bravúr, ahogy ezeket Nego előkészítette. Zseniálisak valamennyien!
Ergit
2023. október 15. 10:07
Tudom, nem újdonság, de nekem tetszett, aminkor a gól után megcsókolta a mezen lévő címert!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!