Hordókra cserélte az építési kordont a Momentum, és elvitte Orbánék házához

2023. október 02. 10:59

Új témát talált a lila párt.

2023. október 02. 10:59

Új témát talált magának a Momentum, Bedő Dávid és Lőcsei Lajos, a Momentum országgyűlési képviselői jelképes akkuhulladékokat vittek Orbán Viktor felcsúti háza elé – erről Stummer János, Jobbikból a Momentumhoz igazolt politikus számolt be a Facebook-oldalán. „Jelképesen elhoztuk a miniszterelnök házához azt, amivel a valóságban milliónyi magyarnak kell hamarosan szembesülnie: házaink szomszédságában jelenik meg hamarosan a Fidesz felelősségéből terített mérgező hulladék” – írta Stummer.

Ezzel együtt felszólítjuk a miniszterelnököt, hogy vessen véget ennek az „akkumulátor-lázálomnak”

és „vonja vissza a környezetszennyező gyárak büntethetetlenségét biztosító múlt heti gyalázatos kormányrendeletét”! – fejtegette a lila párt követeléseit Stummer János.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2024. március 15. 20:06
Álljanak rá szónokolni. Micsoda gyermeteg figurák.....
Korrupt Kornél
2023. október 09. 20:26
Ennyi barmot egy rakáson! Még mindig nem értik, nem tudják mi az az akkumulátor. Elvenni a telójukat, kocsit stb. és tiltakozzanak az akkugyár ellen! A titkosszolgálat rájuktelepedhetne, ki fizeti őket ezért! Melyik nagy ország -francia?- fizeti őket?
Sulammit
2023. október 05. 09:22
Ez a Lőcsei úgy tüntet a tanárok mellett, hogy azt nyilatkozta korábban, hogy nem törődtek vele a tanárok az iskolában.
Sulammit
2023. október 05. 09:06
Idétlenkék. Lőcsei pedig egyenesen röhejes, de a képen legalább nem beszél. Dávidkának még az óvodában lenne a helye. Ez egy nyomi párt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!