Árnyékellenzék, árnyékboksz, árnyékbefektetés

2023. október 14. 08:16

Vajon kinél landol a következő utalás?

2023. október 14. 08:16
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Pesti Srácok

Bodnár Zoltán árnyék-pénzügyminiszter az ATV-ben tiltakozott a minimálbér emelése ellen, miközben Dobrev az uniós minimálbér mellett kampányol – akkor ez most az árnyékkormány árnyékválsága, vagy az árnyékkoalícióskormány árnyékvitája? Nehéz megfejteni. De az is lehet, hogy fatális tévedés történt: elfelejtettek szólni neki, hogy a neoliberális DK már egy hónapja szigorúan szociáldemokrata termékekkel házal. Hogy lesz ebből így külföldi kampányfinanszírozás? Egy instabil politikai képződménybe még egyszer nem fognak befektetni (árnyékban sem) a tengerentúlról, hisz 2022-ben már ráfáztak egyszer! Megindult a tülekedés – vajon kinél landol a következő utalás?  

Ezt is ajánljuk a témában

Világos, hogy Gyurcsányék árnyékkormányának célja az ellenzék beárnyékolása, habár az is világosan látszik, hogy nélkülük is nagy a sötétség. Elsötétített világban pedig éppen a lényeg nem látszik, ami ebben az esetben a pénz. Mert a kérdés az, s minden könyöklés erről szól, hogy a jövőben kinek a bankszámláján (vagy kisládikájában) landol majd a következő tengerentúli támogatás? Ki lesz »érdemes« a dollármilliókra? Mert az biztos, hogy a 2022-es projekt, azaz a Márki-Zay Péterrel kísérletező szivárványkoalíció borzalmasan rossz befektetésnek bizonyult.

Karácsony Gergely a Budapest Fórumon, Dobrev Klára pedig Brüsszelben igyekszik bizonyítani. Fekete-Győr András Bajnaival »kávézgat«, de Gyöngyösi Márton is igyekszik éltanulónak tűnni az amerikai nagykövetségen. Hosszú a sor, nagy a tülekedés, de vajon ki nyeri meg a főnyereményt?”

***

Nyitókép: képernyőfelvétel

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lakat1983
2023. október 14. 14:24
DK-s recept a jóllakáshoz: árnyékkolbászból árnyékkerítés.
llnnhegyi
2023. október 14. 11:22
Van a kormánynak életveszélyes ellenzéke!! A honvédelmi minisztérium! Szalay Bobri Kristóf tébolyodott Habsburgmanias és családja vezetik. Afrikába, Csádba vinné a katonákat?!??? A jo kurva anyját és rokonsagat vigye oda! Balfaszok! Ezt nem méritek? Századvég..stb
nyugalom
2023. október 14. 10:08
A csalas bajnoka, a börtönben okosodott szagértő! Inkabb bújna el !
llnnhegyi
2023. október 14. 09:45
DK bukás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!