„A Király” útját járja Azahriah Zámbó Jimmy fia szerint

2023. október 19. 15:00

Zámbó Szebasztián lát párhuzamot a két karrier között.

2023. október 19. 15:00

Zámbó Jimmy középső fia, Szebasztián úgy véli: van hasonlóság Azahriah és édesapja karrierje között – írta meg a Ripost.

A lap szerint kétségkívül van valami ebben a gondolatban, hiszen mindkét énekesről elmondható, hogy pályájuk üstökösként ívelt fel. A Puskás Arénát háromszor is megtöltő Azahriah pedig korábban már feldolgozott egy Jimmy-dalt. Nem véletlen, hogy Szebasztián bízik benne, hogy lesznek további áthangszerelések is.

„Büszke vagyok rá, hogy van olyan magyar tehetség, aki egy nap alatt képes megtölteni a Puskás Arénát, és aztán az elkövetkezendő napokban még kétszer.

Elárulom, akkor lopta be magát a szívembe, mikor hozzányúlt Apu jól ismert dalához, az Egy jó asszony mindent megbocsát című slágeréhez.

Csak a szöveget hagyta meg, s bár az új dal stílusa tőlem távol áll, mégis jó érzés hallgatni. Na meg látni, hogy hogy őrjöng a közönség, mikor előadja” – mondta el Szebasztián.

Van hasonlóság a két karrier között

„Látok párhuzamot a karrierjük között: Apu is ugyanazt élhette át, mint most Azahriah. Az 1990-es években Apu is a semmiből robbant be, különösebb támogatás nélkül... Csak úgy mint most Azahriah, Apu is saját nótákat írt és komponált. 1998-ban a 16 ezer férőhelyes Sportcsarnokot kétszer is megtöltötte gyors egymásutánban. Persze, a Puskáshoz képest ez kisebb szám, de abban az időben ez jóformán egyedülálló teljesítménynek számított” – mondta Szebasztián.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 Nyitókép: Facebook

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2023. október 19. 19:15
pont olyan szar, mint a nélküled, meg a tótgabi
Lajoss
2023. október 19. 18:51
Szánalmas,hogy minden senkiházi elkezd tapadni az Azira…:(
macskusz-4
2023. október 19. 17:50
Most lőjem le ???
bölcsuhú
2023. október 19. 17:43
Ja, de JImmynek volt hangja és tudod komponálni is, ez a szarházi félcigány meg csak böfögni, egy szavát sem érteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!